Levandovskis ar «hat-trick» palīdz «Bayern» gūt graujošu uzvaru bundeslīgas atklāšanas spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Poļu uzbrucējs Roberts Levandovskis piektdien izcēlās ar «hat-trick», palīdzot čempionei Minhenes «Bayern» izcīnīt graujošu uzvaru Vācijas futbola bundeslīgas atklāšanas spēlē.

Jaunā galvenā trenera Karlo Ančeloti pirmajā bundeslīgas mačā «Bayern» ar rezultātu 6:0 (2:0) savā laukumā sagrāva Brēmenes «Werder».

Rezultātu devītajā minūtē atklāja pussargs Šavi Alonso, bet četras minūtes vēlāk Levandovskis ar sitienu no šaura leņķa panāca 2:0.

Otrajā puslaikā Levandovskis izmantoja pretinieku kļūdu un pirmos vārtus guva jau pēc 39 sekundēm, vēlāk precīzi bija arī Filips Lāms un francūzis Franks Riberī, bet punktu mačam pielika tas pats Levandovskis, realizējot 11 metru soda sitienu.

«Sākām labi, kontrolējām spēli, turklāt rādījām labu sniegumu,» izteicās itālis Ančeloti, kurš vasarā «Bayern» galvenā trenera amatā nomainīja uz Mančestras «City» pārgājušo titulēto spāni Hosepu Gvardiolu.

Šī ir pārliecinošākā uzvara kopš 2002.gadā bundeslīgā tika ieviests, ka sezona tiek sākta ar pašreizējo čempionu maču savā laukumā. Atklāšanas kārtā tik pārliecinoša uzvara nebija gūta kopš 1974.gada, kad Ofenbahas «Kickers» sagrāva tieši «Bayern».

Sestdien pirmo maču aizvadīs arī Latvijas uzbrucēja Artjoma Rudņeva jaunā komanda «Koln», savā laukumā tiekoties ar «Darmstadt 98» vienību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu