Latvijas daiļslidotāja Kļujeva pirms sacensībām Francijā iekļuvusi ceļu satiksmes negadījumā

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

Latvijas jaunā daiļslidotāja Anželika Kļujeva šonedēļ Francijā iekļuvusi smagā ceļu satiksmes negadījumā pirms Francijā paredzētā sezonas pirmā junioru «Grand Prix» posma.

Kā vēsta vietējie mediji, negadījums noticis ceturtdien dienas vidū, kad mikroautobuss, kurš sportistus un viņu trenerus veda no viesnīcas uz ledus arēnu, pilnā ātrumā nobraucis no ceļa un ietriecies elektrības stabā. Tajā atradās 14 gadus vecā Kļujeva, krievu daiļslidotāja Anna Tarusina un viņu treneri.

Tiek ziņots, ka trim pasažieriem ir nopietnas traumas, bet starp sportistēm smagākas tās ir Tarusinai, kura tiks pārvesta uz klīniku Grenoblē un viņai gaidāma kājas operācija.

Tikmēr mikroautobusa šoferis guvis vieglas traumas.

Pēc notikušā negadījuma abas cietušās sportistes nebija spējīgas piedalīties Senžervē notikušajās sacensībās, bet Starptautiskā Slidošanas federācija (ISU) paziņojumā uzsver, ka organizatori dara visu, lai palīdzētu cietušajiem.

Kļujeva pērn ieņēma 26.vietu Rīgā notikušajā junioru «Grand Prix» posmā, kā arī šogad bija trešā Latvijas junioru čempionātā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu