Vienības velobraucienā īpaši aicināti piedalīties uzņēmumu un valsts iestāžu kolektīvi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Jau 4. septembrī Siguldā norisināsies Latvijas gada lielākais notikums riteņbraukšanā – 25. Latvijas Riteņbraucēju Vienības brauciens. Vērienīgā pasākuma rīkotāji aicina Vienības velobraucienam pieteikties uzņēmumu un valsts iestāžu kolektīvus, kas cīnīsies par īpašām balvām.

26. Latvijas Riteņbraucēju Vienības brauciens ir vērienīgākais riteņbraukšanas notikums mūsu valstī un ieņem ļoti nozīmīgu lomu arī Eiropas masu velo pasākumu vidū. Ar katru gadu aug arī dalībnieku skaits, pagājušajā gadā pārsniedzot 6000 velomīļu.

Īsi pirms šī gada Vienības brauciena Siguldā tiks atklāts īpašs vides objekts, kurā iegravēti visu 25. Latvijas Riteņbraucēju Vienības brauciena dalībnieku vārdi un uzvārdi.

Vienības velobrauciena rīkotāji, turpinot tradīcijas, šajā gadā īpaši aicina vērienīgajā pasākumā piedalīties uzņēmumu un valsts iestāžu komandas. Rīkotāji padomājuši par īpašām specbalvām kuplāk pārstāvētajam darba kolektīvam uzņēmumu, kā arī pašvaldību kolektīvu vērtējumos. Pērn kuplākā darba kolektīva balvu saņēma VAS «Latvijas dzelzceļš», kas met izaicinājumu citiem Latvijas uzņēmumiem.

Tāpat allaž kupli pārstāvētas ir arī pašvaldību komandas. Vienlaikus tiks vērtētas arī kuplākās ģimenes. Visām trijām vērtēšanas kategorijām pieteikumi jāiesūta, rakstot elektroniskā pasta vēstuli uzpieteikumi@velo.lv.

Šogad rīkotāji piedāvās Vienības velobrauciena dalībniekiem izmēģināt spēkus kādā no trīs distancēm: Sporta šosejas braucienā (84 km), Latvijas Valsts mežukalnu divriteņu braucienā (49 km), kā arī LDz tautas šosejas braucienā tautas braucienā (36 km). Latvijas riteņbraucēju Vienības velobraucienā tiks noteikti un apbalvoti ne tikai ātrākie braucēji, bet arī vienotākie darba kolektīvi, visplašāk pārstāvētās pašvaldības, kā arī kuplākās ģimenes.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu