Sējējs: Vajag gūt vārtus, bez goliem uzvarēt nevar

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas «Dinamo» galvenais treneris Normunds Sējējs pēc ceturtdienas zaudējuma izteicās, ka komanda kopumā parādījusi saturīgu sniegumu.

Aizvadītajā mačā Rīgas «Dinamo» ar rezultātu 0:2 piekāpās Latvijas uzbrucēja Kaspara Daugaviņa pārstāvētajai Ņižņijnovgorodas «Torpedo» vienībai.

«Laba spēle, bet jāgūst vārti. Bez goliem grūti uzvarēt. Īpašas pretenzijas pret komandu nav, bet nelieli pārmetumi ir uzbrucējiem,» Sējējs citēts «Torpedo» mājaslapā.

«Kādas ir mūsu uzbrukuma rezerves? Jālien uz vārtiem un jāparāda raksturs. Skaidrs, ka pretinieks mūs tur nelaiž, bet kā gan citādi gūsi vārtus?» sacīja treneris.

Jauno sezonu Normunda Sējēja vadītā «Dinamo» komanda sāka otrdien, kad ar 1:3 piekāpās vietējai HK «Soči» vienībai. Savukārt «Torpedo» vienībai šī ir pirmā devītās sezonas spēle.

Pēc šīs spēles Rīgas hokejisti aizvadīs vēl vienu izbraukuma spēli. Sestdien Latvijas vienība dosies uz Maskavu, tiekoties ar «Spartak».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu