Latvijas izlasi Nāciju motokrosā pārstāvēs Ivanovs, Sabulis un Justs

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Pastars

Jau pēc mēneša Itālijā pulcēsies ātrākie moto braucēji, lai aizstāvētu savas valsts godu Nāciju kausa sacensībās. 23. augustā Latvijas Motosporta federācijas (LaMSF) prezidija sēdē tika apstiprināts gan šī gada izlases sastāvs, gan arī izlases vadītājs.

Šogad Nāciju Kauss motokrosā norisināsies 24. un 25. septembrī, kalnainajā Madžioras trasē, Itālijā. Latvijas valsts krāsas šogad pārstāvēs Dāvis Ivanovs (MX1), Kārlis Sabulis (MX2) un Roberts Justs (MX OPEN), bet izlases vadītāja groži uzticēti Mārtiņam Lazdovskim.

Aizvadītajā gadā, dažādu sakritību dēļ, Latvijas izlase ierindojās vien 19. pozīcijā, tāpēc

šogad mērķis ir rezultātu uzlabot un pietuvoties labāko desmitam.

Pavisam nesen uz motocikla atgriezies Roberts un aizvadītajā Latvijas čempionāta posmā Cēsīs varēja manīt, ka Roberts lēnām atgūst formu un ir gatavs cīnīties par ikvienu trases metru arī Itālijā.

Pieredzi augsta līmeņa sacensībās ir guvuši arī «MX Moduls» komandas sportisti Kārlis un Dāvis, kuri ir aizvadījuši vairākus posmus pasaules čempionātā, uzrādot atzīstamu sniegumu. Tieši Dāvis un Kārlis šobrīd ir līderi Latvijas čempionāta MX1 un MX2 klasēs.

Šis gads pavisam īpašs ir Kārlim – šogad aizvadītas pirmās sacensības pasaules čempionāta MX2 klasē, turklāt šīs šīs būs arī pirmās Nāciju kausa sacensības, kurās viņam būs tas gods aizstāvēt Latvijas godu.

Līdz Nāciju kausam atlicis vien mēnesis, kura laikā norisināsies gan Latvijas, gan pasaules čempionāta posmi, kas palīdzēs vēl labāk sagatavoties mūsu puišiem gaidāmajām cīņām Itālijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu