Kazahu rupekļa Rispajeva diskvalifikāciju varētu samazināt tikai pēc pusgada

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ALEXEI DANICHEV / Sputnik

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Astanas «Baris» uzbrucēja Damira Rispajeva diskvalifikāciju varētu izskatīt tikai pēc pusgada, atklāja KHL prezidents Dmitrijs Čerņišenko.

Atgādināsim, ka Rispajevs pirms nepilnām divām nedēļām pārbaudes mačā brutāli piekāva trīs Pekinas kluba «Kuņluņ Red Star» spēlētājus un par to no KHL saņēma pusgada nosacītu sodu.

«Vai apelācija ir iespēja. Jā, bet to varēs izskatīt tikai pēc pusgada. Šis nebija pirmais Rispajeva incidents, viņš jau pirms tam bija grēkojis vairākas reizes. Tādēļ arī sods tik bargs,» sacīja Čerņišenko.

Tāpat Čerņišenko atklāja, ka melnajā sarakstā nonācis «Baris» treneris Andrejs Nazarovs. Viņa uzvedībai KHL Disciplinārā komiteja rūpīgi sekos līdzi.

Pagājušajā KHL sezonā Rispajevs aizvadīja 16 mačus, kuru laikā ar punktiem neizcēlās, bet nopelnīja 111 soda minūtes un tika sodīts ar vairāku maču diskvalifikāciju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu