Tiešraide: Baltijas autošosejas festivāls «Riga Summer Race»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

TVNET sadarbībā ar mobilo televīziju, lietotni LMT Straume aicina svētdien, 21. augustā no plkst. 14.00 sekot līdzi Baltijas autošosejas festivāla «Riga Summer Race» sacensību tiešraidei no Biķernieku trases.

«Riga Summer Race» šogad svin savu piecu gadu jubileju, un tās ietvaros sportisti no Baltijas, Skandināvijas, Krievijas un citām valstīm pulcēsies Biķernieku trasē, lai piedalītos aizraujošās autošosejas sacīkstēs.

Skatītājiem būs iespēja vērot jaudīgos «Baltic Touring Car» klases un Igaunijas čempionāta «BMW 325 CUP» klases spēkratus. Tāpat uz starta stāsies arī Latvijas čempionāta «Kumho Challenge» klases braucēji. Jubilejai par godu par «Riga Summer Race» kausu sacentīsies arī «Legend Car» klases autosportisti no vairākām valstīm, savukārt vēsturisko automašīnu izturības sacīkstēs piedalīsies «VAZ» un «Volga».

Tiešraides programma:

14:00 - 3. brauciens, «BMW 325»

14:55 - 1. brauciens, «Kumho Challenge S1600» un Nacionālā klase

15:30 - 1. brauciens, «Baltic Touring Cars»

16:05 - 1. brauciens, «Legends»

16:40 - Sacensību brauciens un vēsturisko automašīnu izturības brauciens

17:30 - 2. brauciens, «Kumho Challenge S1600» un Nacionālā klase

18:05 - 2. brauciens, «Baltic Touring Cars»

18:40 - 2. brauciens, «Legends»

Baltijas autošosejas festivāls «Riga Summer Race» skatāms arī mobilajā televīzijā LMT Straume - lietotnē un internetā

Pasākuma dalībnieki, tiešraides skatītāji un auto sacīkšu entuziasti aicināti piedalīties Twitter diskusijā, lietojot tematiskos tēmturus #RigaSummerRace un #LMTstraume.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu