Reinis Nitišs apstiprina dalību Latvijas rallijkrosa kausa 3.posmā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jau trešo gadu pēc kārtas Salas novada Biržu trasē Baroni norisināsies auto sacensības, kuru patrons un neiztrūkstošs dalībnieks ir viens no Latvijas pārstāvjiem FIA Pasaules rallijkrosa čempionātā - Reinis Nitišs.

Nitišs sacensībām pieteicies ar VAZ automašīnu, tādējādi viņš startēs Lada RX klases ieskaitē, informēja Lelde Nitiša. Nitiša sacīkšu spēkrata izvēle ir VAZ 2101, kas aprīkots ar 1,3 litru motoru. Ar šo auto 2015.gada sacensībās Reinis sacensību finālā izcīnīja 4.vietu.

«Šīs sacensības varu saukt teju par mājas sacīkstēm, jo trase atrodas vien 20 km attālumā no manas dzimtās pilsētas Jēkabpils. Turklāt trases izveidē mana ģimene ieguldījusi daudz laika un līdzekļu un esam priecīgi, ka no žiguļu sacensībām jau varam pāriet uz Latvijas rallijkrosa kausu,» stāsta Reinis Nitišs

Salas novada Biržos, auto trasē «Baroni» norisināsies ieskaites braucieni Lada RX klasē, kā arī Super1600 un Touring 2000 mašīnām.

Biļetes iespējams iegādāties ASTARTE-NAFTA degvielas uzpildes stacijās Biržos, Jēkabpilī, Līvānos, Pļaviņās, Aknīstē un Viesītē, kā arī Ātruma Cilts kafejnīcā Rīgā. Tās maksās 5 - 7 eiro.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu