«Juventus» klubs Mančestrā Pogbā pirks māju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Itālijas futbola klubs Turīnas «Juventus» savam bijušajam spēlētājam francūzim Polam Pogā pirks māju Mančestrā piecu miljonu vērtībā, vēsta britu izdevums «Yahoo Sports».

Tiek ziņots, ka vēl divi miljoni eiro tiks sadalīti starp Pogbā trim pirmajām pārstāvētajām komandām. Savukārt 25 miljonus eiro par pāreju uz Mančestras «United» nopelnījis viņa aģents Mino Raiola.

Līdz ar to «Juventus» no darījuma ar Mančestras «United» ieguvusi 73 miljonus eiro. Turklāt ir iespēja vēl nopelnīt piecus miljonus, ja pussargs nākamo piecu gadu laikā ar komandu vienosies par jaunu kontraktu vai arī par zināmu summu tiks pārdots citam klubam.

«Transfermarkt» vēstīja, ka kopējā Pogbā transfēra summa ir 105 miljoni eiro, kas ir pasaules futbola rekords.

23 gadus vecais Pogbā šobrīd neesot labākajā fiziskajā formā. Lai atgrieztos teicamā kondīcijā, viņam būs nepieciešams aptuveni mēnesis.

«United» galvenais treneris Žuzē Mourinju viņu neplāno izmantot pirmajās trijāsAnglijas premjerlīgas čempionāta spēlēs, bet debiju savā jaunajā vienībā Pogbā varētu piedzīvot 10. septembrī pret «City».

Pogbā Mančestras «United» spēlēs ar 6. numuru.

Anglijas premjerlīgas jaunā sezona sāksies 13. augustā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu