Turkish Airlines Pasaules Golfa Turnīrs

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Turkish Airlines Pasaules Golfa turnīrs, kas norisinājās Rīgā, Ozo Golfa klubā 7.augustā ir lielākais un aizraujošākais golfa amatieru turnīrs pasaulē. 2016.gadā Turkish Airlines pasaules golfa turnīri norisinājušies tādās pasaules valstīs kā Tanzānija, Indija, Katāra, Lielbritānija, Dienvidu Koreja, Japāna, Ķīna, Amerikas Savienotās valstis, Portugāle, Itālija, Francija, Grieķija, Argentīna, Brazīlija, Turcija, tādējādi Latvijai kļūstos par vienu no 101 pasaules golfa turnīra valstīm.

Turkish Airlines Pasaules Golfa turnīrā Rīgā dalību ņēma 89 spēlētāji, katrs dalībnieks tika personīgi ielūgts no Turkish Airlines puses. Turnīrā ar 44 punktiem uzvarēja Gints Zeltiņš, kurš tika izvirzīts Grand Final, kas šā gada Oktobrī un Novembrī norisināsies Antālijā, Turcijā. Par otrās vietas ieguvēju kļuva Aivars Veiss, bet par trešās vietas ieguvēju tika atzīts Svens Dinsdorfs. Ginta Ozoliņa un Ģirts Sprancis saņēma «nearest-the-prin» balvas.

Foto: Publicitātes foto

Turnīra noslēgumā Turkish Airlines Rīgas filiāles direktors Huseyin Kara sacīja «Mēs vēlamies apsveikt katru dalībnieku, kas piedalījās Turkish Airlines pasaules golfa turnīrā. Tā bija brīnišķīga un pieredzes bagāta diena, apsveicam uzvarētāju un mēs ceram Gintu novembrī redzēt Antālijā».

Foto: Publicitātes foto

Katras valsts turnīra uzvarētāji satiksies Grand Final, Antālijā . Grand Final uzvarētāji tiks izvirzīti tālāk uz Turkish Airlines Open pro-am 2016. Pasākumu atbalsta tādi pasaules sponsori Financial Times un modes zīmols Conte of Florence kā oficiālais partneris.

Foto: Publicitātes foto

Turnīra tradīcija ir aizsākusies 2013.gadā, strauji pieaugot tā popularitātei gadu no gada tā kļūstot pasaulē par atpazīstamu un populāru ikgadēju notikumu. 2013. gadā norisinājās 12 turnīri dažādās pasaules valstīs, par uzvarētāju tika atzīts Hans Liangs no Ķīnas. Turkish Airlines Open pro-am uzvarētājam balva tika pasniegta sadarbībā ar pasaules 14 kārtējo čempionu Taigeru Vudsu, kurš ir izcilākais golfa spēlētājs. 2015.gadā par uzvarētāju kļuva Neils Bams no Johanesburgas, kuram pēc turnīra bija iespēja tikties ar golfa leģendu Roriju Makilroju.

Foto: Publicitātes foto

Turkish Airlines,nesen saņēmusi apbalvojumu kā Eiropas labākā aviokompānija sesto gadu pēc kārtas, kā arī saņemot vērtējumu sekojošās kategorijās: pasaulē labākā biznesa klases atpūtas telpa un pasaulē labākā biznesa klases atpūtas zonas ēdināšanas serviss 2015.gadā.

Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu