«Miesnieki/Ķekava» regbisti - 2016. gada Latvijas kausa ieguvēji

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sestdien Upesciemā tika aizvadīta 25. Latvijas kausa izcīņa regbijā. 24. reizi spēlējot finālā, spēcīgākie izrādījās «Miesnieki/Ķekava» regbisti, kas ar 17:7 (10:7) uzveica «Garkalne/Livonia». Miesnieki kausu izcīnījuši otro reizi pēc kārtas.

Rezultātu spēles sākumā pēc neveiksmīga Jura Iesalnieka sitiena ar kāju atklāja Vītars Blošķis, kurš vispirms sitienu bloķēja, bet pēc mirkļa arī guva piezemējumu. Kristaps Bērziņš pievienoja divus punktus ar realizācijas sitienu (0:7). Dažas minūtes vēlāk Iesalnieks trīs punktus atguva - precīzs bija viņa izpildītais soda sitiens.

Puslaika vidusdaļā miesnieku ofensīva materializējās septiņos punktos. Vispirms Iesalnieks guva piezemējumu, bet mirkli vēlāk pats arī iesita sarežģītu realizācijas sitienu (10:7). Ar šādu rezultātu arī noslēdzās pirmais puslaiks.

Otrajā puslaikā laukumā devās Latvijas kausu izcīņu rekordists - tobrīd 11-kārtējais kausa ieguvējs Jānis Skuja. Un tieši viņš bija tas, kurš guva pēdējo piezemējumu šajā spēlē. Iesalnieks atkal iesita realizāciju, panākot krietni komfortablāko desmit punktu pārsvaru - 17:7. Tā arī izrādījās pēdējā rezultatīvā darbība šajā spēlē. Atskanot spēles finālsvilpei, miesnieki sāka svinēt savu 13. triumfu Latvijas kausa izcīņā.

«Miesnieki/Ķekava» galvenais treneris Uldis Bautris: «Mūsu komandas spēles kvalitāte varēja būt krietni labāka. Jāuzteic pretinieki - spēlēja ļoti agresīvi, sakārtoti. Bija brīži, kad ilgstoši spēlējām bez bumbas, bija brīži, kad paši spiedām. Tā īsti nedominējām nevienā spēles elementā. Galvenais, ka rezultāts ir sasniegts. Kopumā savu darbu izdarīja visi - uzvarai ar to pietika.»

2016. gada Latvijas kausa ieguvēji: Leno Bramanis (kapteinis), Jānis Skuja, Guntis Cirša, Toms Asejevs, Romāns Višņakovs, Edgars Cīrulis, Āris Andersons, Kaspars Ķipsts, Artūrs Kozels, Andžejs Zarakovskis, Kārlis Garokalns, Raimonds Kripa, Viktors Silvoniks, Emīls Balodis, Juris Šimanskis, Elmārs Šefanovskis, Jānis Priede, Jānis Zālmans, Andris Andersons, Ivars Eglis, Gunārs Andersons, Krists Kruskops, Juris Iesalnieks, Raivis Kokins, Feivors Maduka. Treneri: Uldis Bautris, Kristaps Andersons, Normunds Struža.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu