Pļaviņš/Regža triumfē «Ergo Open» 5. posmā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šajā nedēļas nogalē Alūksnes Pilssalas pludmales volejbola stadionā norisinājās Latvijas čempionāta pludmales volejbolā «Ergo Open 2016» 5. posms, kurā 24 komandu konkurencē pirmo vietu izcīnīja Mārtiņš Pļaviņš/Haralds Regža. Līdz šim divos turnīros pēc kārtas komanda kāpusi uz goda pjedestāla otrā pakāpiena.

Pusfinālos iekļuva visi sacensību favorīti, tomēr par pārsteigumu parūpējās ar 6. numuru startējušie Arnis Tunte un Atvars Vilde, kas ceturtdaļfinālos pieveica spēcīgāko Lietuvas duetu Arnas Rumševičius/Lukas Každailis.

Taču Armands Āboliņš/Edgars Točs pusfinālā trijos setos pārspēja Tomu Šmēdiņu/Aleksandru Soloveju, kas šosezon uzvarējuši jau divos posmos. Alūksnē Tomam ar Aleksandru nācās samierināties ar 3. vietu, izšķirošajā spēlē 2-0 (21-16, 21-19) uzvarot Tunti/Vildi.

Par spīti spēcīgajam lietum svētdien, spēles Alūksnes pilssalā visas dienas garumā pulcēja skatītājus, kas ar lielu interesi vēroja sportistu sniegumu. Dienas kulminācija bija spēle par uzvaru turnīrā, kurā tikās Pļaviņš/Regža un Āboliņš/Točs. Pēc uzvarēta pirmā seta Mārtiņš ar Haraldu nonāca iedzinējos, tomēr spēja spēli pabeigt divos setos 2-0 (21-19, 21-15), tādējādi izcīnot pirmo kopīgo uzvaru kādā «Ergo Open» posmā.

Sacensību noslēgumā Latvijas Volejbola federācijas prezidents Atis Sausnītis un Alūksnes novada domes priekšsēdētājs Artūrs Dukulis pauda pārliecību, ka arī nākamajās sezonās «Ergo Open 2016» posmi tiks aizvadīti skaistajā vietā Alūksnes ezera krastā.

Šosezon Latvijas čempionātā «Ergo Open 2016» pludmales volejbolisti sacenšas sešos posmos. Pēdējais čempionāta posms tiks aizadīts 26. – 28. augustā Jūrmalā, turklāt tas ir iekļauts arī Austrumeiropas Volejbola zonālās asociācijas kalendārā, tādēļ pulcēs arī daudz ārvalstu sportistu.

«Ergo Open» sezonas noslēdzošais posms tiks aizvadīts 2016 CEV Eiropas čempionāta pludmales volejbolā Jūrmala «Masters» infrastruktūrā – iespaidīgajā stadionā ar 2800 skatītāju vietām.

Ieeja uz visām sacensību dienām būs bez maksas, tāpat svētdienās starp fināliem paredzēti īpašie konkursi arī skatītājiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu