Olimpisko spēļu zīmē Mārupē norisināsies BMX čempionāta» posms

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ervijs Rītiņš

Sestdien, 6. augustā, Mārupes trasē norisināsies pašmāju lielākā BMX sacensību seriāla «SMScredit.lv BMX čempionāta» posma sacensības, bet dienu vēlāk šajā trasē tiks aizvadītas Mārupes kausa izcīņas sacensības.

Naktī uz sestdienu pēc Latvijas laika Brazīlijas pilsētā Riodežaneiro tiks atklātas vasaras Olimpiskās spēles. Atklāšanas ceremonijā Latvijas karogu Olimpiskajā stadionā ienesīs BMX braucējs – divkārtējais Olimpiskais čempions Māris Štrombergs

.

Olimpisko spēļu zīmē, sestdien mājīgajā BMX kluba «Mārupe» trasē norisināsies pašmāju lielākā BMX sacensību seriāla «SMScredit.lv BMX čempionāta» posma sacensības. Plānots, ka tajās piedalīsies ap 300 braucējiem no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un citām apkārtējām valstīm. Priekšbraucienu sākums gaidāms no pulksten 13:00, bet izšķirošie braucieni par godalgām norisināsies pēc pulksten 15:30. Sacensību dalībniekus un līdzjutējus izklaidēs grupa «Kraujas Band».

Tikmēr svētdien no pulksten 11:00 šajā pat trasē sāksies aizraujošās Mārupes kausa sacensības BMX riteņbraukšanā. Gaidāmi arī kultūras priekšnesumi, ar ko priecēs grupa «Otra puse» un Antra Stafecka.

Kopumā «SMScredit.lv BMX čempionāta» sezonā paredzēti astoņi posmi, kas norisinās Rīgā, Mārupē, Vecpiebalgā, Valmierā, Jelgavā, Madonā, Ventspilī un Smiltenē. Ceturto gadu pēc kārtas Latvijas Nacionālā čempionāta atbalstītājs ir «SMScredit.lv», bet katrā no posmiem dalībnieku vidū redzēsim būvniecības uzņēmuma «MONUM» atbalstītās Latvijas BMX izlases sportistus.

«SMScredit.lv BMX čempionāta» kopvērtējumā tiks noskaidroti Latvijas čempioni bērnu, jauniešu un amatieru grupās. Tāpat katrā no posmiem startēs arī elites un junioru apvienotās grupas braucēji.

SMScredit.lv BMX čempionāta 2016. gada kalendārs:

06.08. – Mārupe

27.08. – Ventspils

10.09. – Smiltene

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu