Iepazīsti olimpiešus. Štrombergs, Ikauniece-Admidiņa

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Iepazīsties ar Latvijas cerībām Riodežaneiro olimpiskajās spēlēs. Otrdien plkst. 22.00 360TV raidījumu cikla «Zelts. Sudrabs. Bronza. Latvijas olimpieši» būs iespējams skatīties sižetus par septiņcīņas sportisti Lauru Ikaunieci-Admidiņu, šķēpmetēju Madaru Palameiku un BMX riteņbraucēju Māri Štrombergu.

Ikaunieces-Admidiņas mamma Vineta Ikauniece, kura savulaik bija ļoti laba skrējēja, stāstīs par to, kā Laura sāka sportot. Izrādās, ka mūsu vieglatlētikas princese varēja kļūt par dejotāju.

Tāpat būs sižets par Štrombergu. Viņa treneris Ivo Lakučs stāstīs par to, kā sākās viņa sadarbība ar sportistu. Kā sākumā no puikas, kas vienkārši brauca ar BMX, izveidojās čempions. Viņi tik ļoti gribēja sevi pierādīt, ka sporta veids, kurš Latvijā attīstījās 20 gadus vēlāk nekā ASV, līdzko tika ieviests olimpiskajās spēlēs, tieši mūsu Štrombergam atnesa medaļu.

Pilnu raidījumu skaties 360TV plkst. 22.00!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu