Kambala karjeru turpinās Ziemeļkiprā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Pieredzējušais latviešu centra uzbrucējs Kaspars Kambala karjeru turpinās Ziemeļkipras klubā «Yakin Dogu Universitesi», vēsta komanda.

Iepriekšējā sezonā patlaban 38 gadus vecais Kambala pārstāvēja Turcijas pēc spēka otrās līgas komandu «Adanaspor», kuras sastāvā 31 spēlē guva 16,5 punktus un savāca 6,6 atlēkušās bumbas.

«Yakin Dogu Universitesi» ir Ziemeļkiprā lielākās augstskolas Tuvo Austrumu universitātes basketbola komanda, kas spēlē vietējā čempionātā.

2014./2015.gada sezonas sākumā Kambala pārstāvēja Latvijas Basketbola līgas (LBL) komandu «Barons»/LDz, bet starpsezonā viņš atgriezās Turcijas otrajā līgā, kur jau pirms tam bija spēlējis divus gadus.

Karjeras laikā Kambala pārstāvējis tādus spēcīgus klubus kā Stambulas «Efes Pilsen» un «Fenerbahce», kā arī Madrides «Real» un Kazaņas «Unics».

Kambala par aizliegto vielu lietošanu savulaik izcieta divu gadu diskvalifikāciju, taču nolēma atgriezties basketbolā.

Latvijas izlasē Kambala piedalījies trijos Eiropas čempionāta finālturnīros, bet jau vairākus gadus viņš nav ticis iekļauts valstsvienības kandidātu sarakstā.

Pirms dažām nedēļām viņš un Kristaps Valters publicēja atklātu vēstuli, kurā asi kritizēja Latvijas basketbola izlases sastāva izvēli un startu Riodežaneiro olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu