Pieredzējusī Baško-Melnbārde karjeru turpinās «TTT Rīga»

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Basketbola klubs «TTT Rīga» noslēdzis viena gada līgumu ar Latvijas sieviešu valstsvienības kapteini, uzbrucēju Guntu Baško-Melnbārdi, ceturtdien informēja klubs.

«Esam patiesi gandarīti paziņot, ka izdevies vienoties par sadarbību ar Eiropas kausa ieguvēju un ilggadēju Latvijas izlases līderi Guntu Baško-Melnbārdi. Viņas pieredze, pašatdeve un harismātiskā personība dos lielu pienesumu mūsu klubam, īpaši starptautiskajos turnīros. Guntas lēmums ir nozīmīgs novērtējums TTT attīstībai pēdējos gados, un ceram sadarbības rezultātā sasniegt vēl augstākus mērķus,» pauž kluba ģenerālmenedžeris Egīls Lūsis.

«Gunta ir ļoti pieredzējusi un uzticama spēlētāja, Latvijas valstsvienības kapteine un karognesēja. Viņas klātbūtne mudina pārējās spēlētājas kļūt labākām. Guntas līderes īpašības palīdzēs komandai gan praktiski, gan psiholoģiski. Viņa spēj un var uzņemties iniciatīvu, kad tas ir nepieciešams,» saka komandas galvenais treneris Aigars Nerips.

«Man ir liels prieks par iespēju spēlēt mājās – vienmēr esmu to gribējusi! Ceru, ka spēšu palīdzēt komandai uzvarēt pēc iespējas vairāk spēlēs un, ja radīsies vajadzība, sniegt padomu jaunajām spēlētājām,» sacīja Baško-Melnbārde.

Baško-Melnbārde ir pirmā Latvijas basketboliste, kura spēlējusi sešos Eiropas čempionāta finālturnīros. Izlasē aizvadījusi 169 spēles un guvusi 1623 punktus.

Trīspadsmit sezonās profesionālajā sportā viņa kļuvusi par Eiropas kausa ieguvēju, Eirolīgas vicečempioni, Francijas čempioni, Polijas čempioni un Spānijas Federācijas kausa ieguvēju.

No 1996. līdz 1998. gadam Baško-Melnbārde kļuva par trīskārtēju Latvijas čempioni.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu