Slavenu NFL spēlētāju zvejas laikā sakož haizivs

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: @twoconchs

Nacionālās futbola līgas (NFL) Slavas zāles locekli Vorenu Sapu omāru zvejas laikā Floridā sakodusi haizivs, vēsta aģentūra AP.

Fotogrāfijā, kas trešdien tika publicēta «Instagram», redzama Sapa roka ar dziļu brūci. Cietušajam ar veselību viss ir kārtībā, taču vajadzējis uzlikt vairākas šuves.

Kā laikrakstam «The Tampa Times» pastāstījis zvejas laivas kapteinis Džeks Karlsons, Saps sniedzies pēc omāra, kuru tieši tajā brīdī gatavojās satvert arī haizivs. Kapteinis arī pastāstīja, ka, pēc aculiecinieku aplēsēm, haizivs varēja būt vairāk nekā metru gara.

Arī Saps publicējis fotogrāfiju «Twitter», pievienojot komentāru: «Haizivs no manis saņēma nelielu pļauku. Mēs dabūjām pusdienas!»

Saps ar Tampabejas «Buccaneers» 2003. gadā uzvarēja «Super Bowl». Viņš ir viens no izcilākajiem spēlētājiem komandas vēsturē, lai gan karjeru noslēdza 2007. gadā, pārstāvot Oklendas «Raiders».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu