Šlēgelmilhs: SPA posmā turpināsies cīņa par vietu kopvērtējumā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pēc mēnesi ilga pārtraukuma, 29. un 30. jūlijā ar ceturto sacensību posmu SPA Francorchamps trasē Beļģijā atsāksies Lamborghini Blancpain Super Trofeo (LBST) čempionāts, kurā startēs Latvijas autošosejas braucējs Haralds Šlēgelmilhs. Sacensību organizatori ziņo, ka šajā posmā uz starta izies vēl līdz šim nebijis dalībnieku skaits – 50 braucēji.

Līdz šīs sezonas beigām atlikuši vēl trīs sacensību posmi, līdz ar to cīņa par PRO klases kopvērtējuma pozīcijām kļūst aizvien saspringtāka. Šlēgelmilhs PRO klases kopvērtējuma rangā šobrīd atrodas 4.pozīcijā, taču viena sacensību posma ietvaros TOP3 rezultātos var notikt ievērojamas izmaiņas.

«Pauzi sacensību grafikā ar komandu izmantojām kā iespēju, lai arī beidzot uz Latviju tiktu atvests Lamborghini, ar kuru startēju sacensībās. Ceru, ka līdzjutējus izdevās iepriecināt un ikvienam interesentam izdevās to apskatīt klātienē. Šis notikums ir devis patīkamu enerģijas lādiņu un atbalstu turpmākajai cīņai par maksimāli augstiem rezultātiem. Ņemot vērā Spa trases specifiku gan sarežģītības, gan mainīgo laika apstākļu kontekstā, kā arī rekordlielā dalībnieku skaita ziņā, paredzu, ka sacīkstes būs ļoti neprognozējamas, bet reizē ļoti aizraujošas kā man, tā arī līdzjutējiem! Zinu, ka varam braukt pa pirmajām pozīcijām, un darīsim visu, lai Latvijas karogs atkal plīvotu virs pjedestāla!» stāsta Haralds Šlēgelmilhs.

Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu