Jeromanovs paliks «Jūrmala»/«Fēnikss» rindās

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Pieredzējušais saspēles vadītājs Edgars Jeromanovs arī nākamajā sezonā pārstāvēs «Aldaris» Latvijas Basketbola līgas (LBL) komandu «Jūrmala»/«Fēnikss», otrdien vēsta klubs.

30 gadus vecais basketbolists iepriekšējā sezonā bija viens no Jūrmalas vienības līderiem. LBL čempionātā viņš vidēji mačā guva 10,8 punktus, izpildīja 5,6 rezultatīvas piespēles un savāca 4,6 atlēkušās bumbas zem groziem.

Jeromanovam 2016./2017. gada sezona «Jūrmala»/«Fēnikss» sastāvā būs trešā pēc kārtas.

Iepriekš karjeras laikā viņš spēlējis komandās «Barons/O!Karte», «VEF Rīga» un «Liepājas Lauvas». Tāpat pārstāvējis «Nikolajev» (Ukraina), «Perikos/Arhelaos» (Grieķija) un Norčēpingas «Dolphins» (Zviedrija) komandu.

Viņš pārstāvējis arī Latvijas valstsvienību, un 2011. gadā piedalījās Eiropas čempionāta finālturnīrā.

Jūlijā «Jūrmala»/«Fēnikss» pievienojās bijušais «VEF Rīga» kapteinis Artūrs Strēlnieks. Vēl pirms tam šīs komandas sastāvu papildināja bijušais «Valmiera»/ORDO basketbolists Mārtiņš Vīņauds, bet vienību pametis viens no līderiem - latviešu izcelsmes amerikāņu basketbolists Endrū Šmits, kurš karjeru turpinās Nīderlandes čempionvienībā Groningenas «Donar».

2015./2016. gada LBL regulāro sezonu «Jūrmala/Fēnikss» noslēdza piektajā vietā, bet izslēgšanas turnīrā nepārvarēja ceturtdaļfināla barjeru, ar 0-3 piekāpjoties «Liepāja»/«Triobet» komandai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu