Tiešraide: vidējais latvietis pret olimpiešiem Samoilovu un Šmēdiņu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

TVNET sadarbībā ar mobilo televīziju, lietotni LMT Straume piedāvā piektdien, 22. jūlijā plkst. 10.00 tiešraidē skatīties raidījumu «Vidējais latvietis pret Olimpisko» par Rio Olimpisko spēļu dalībniekiem, pludmales volejbolistiem Aleksandru Samoilovu un Jāni Šmēdiņu.

Sporta žurnālists Edgars Buļs raidījumā pārstāvēs vidējo latvieti un laukumā tiksies ar 2014. un 2015. gada Pasaules ranga līderiem pludmales volejbolā. Skatītājiem būs iespēja tiešraidē uzzināt vairāk par pludmales volejbolu, iepazīties ar sportistiem un viņu treneri, kā arī sekot līdzi, kā notiek treniņš Jūrmalā un gatavošanās Olimpiskajām spēlēm.

Tiešraižu sērija «Vidējais latvietis pret Olimpisko» ir veltīta sportistiem, kuri šovasar pārstāvēs Latviju 2016. gada Vasaras Olimpiskajās spēlēs Riodežaneiro. Tiešraižu skatītājiem būs iespēja ne vien uzzināt vairāk par attiecīgo sporta veidu un sportistu, bet arī redzēt vidējo latvieti uz savas ādas izbaudām olimpieša spēku.

Tiešraižu sērija turpināsies pirmdien, 25. jūlijā plkst. 10.00 ar raidījumu par Māri Štrombergu, divkārtējo Olimpisko spēļu čempionu BMX riteņbraukšanā un 27. jūlijā plkst. 11.00 - par šķēpmetēju Zigismundu Sirmo.

Raidījums «Vidējais latvietis pret Olimpisko» skatāms arī mobilajā televīzijā LMT Straume - lietotnē un internetā

Latvijas iedzīvotāji aicināti atbalstīt mūsu sportistus, piedaloties Twitter diskusijā un lietojot tēmturi #LatvijaRIO.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu