Latvijas olimpiskās komandas prezentācija (tiešraide noslēgusies)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

TVNET sadarbībā ar mobilo televīziju, lietotni LMT Straume aicina ceturtdien, 21. jūlijā plkst. 12.30 tiešraidē noskatīties Latvijas olimpiskās komandas «Rio 2016» prezentācijas pasākumu.

Tiešraides skatītāji varēs iepazīt Latvijas olimpiskās komandas «Rio 2016» dalībniekus, sajust Riodežaneiro gaisotni, kā arī uzzināt, kurš sportists būs Latvijas delegācijas karognesējs Olimpiādes atklāšanas ceremonijā.

Paralēli prezentācijas pasākumam tiešraides skatītāji varēs sekot līdzi notikumiem aizkadrā un intervijām ar mūsu sportistiem.

Tiešraide no Latvijas Olimpiskās komandas prezentācijas skatāma arī mobilajā televīzijā LMT Straume - lietotnē un internetā

Piektdien, 22. jūlijā plkst. 10.00 turpināsies arī tiešraižu sērija «Vidējais latvietis pret olimpisko» ar pludmales volejbolistiem Aleksandru Samoilovu un Jāni Šmēdiņu.

Ikviens Olimpiādei veltīto tiešraižu skatītājs un Latvijas sportistu atbalstītājs aicināts iesaistīties Twitter sarunā, lietojot tēmturi #LatvijaRIO.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu