Bijušais «Ajax» futbolists atklāj, ka gandrīz nogalinājis Ibrahimoviču

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Bijušais Nīderlandes kluba Amsterdamas «Ajax» ēģiptiešu futbolists Mido atklājis, ka viņš savulaik gandrīz nogalinājis pazīstamo Zviedrijas uzbrucēju Zlatanu Ibrahimoviču.

Tas izskanējis, kad tika uzņemta dokumentālā filma «Becoming Zlatan».

Mido atklājis, ka Ibrahimovičs, kurš nākamsezon pārstāvēts titulēto Mančestras «United», šo dienu varējis arī nesagaidīt. Konflikta laikā Ēģiptes uzbrucējs viņu bijis gatavs nogalināt ar šķērēm.

«Biju sarūgtināts, jo netiku iekļauts komandas sākuma sastāvā mačam ar PSV. Kad devos laukumā uz maiņu, mēs atradāmies iedzinēja lomā, šķiet, 0:2. Turklāt laukumā mums ar Zlatanu izvērsās konflikts,» izdevumā «Squawka» citēts Mido.

«Ģērbtuvē es kliedzu uz visiem, viņš kliedza uz mani. Kad ņēmu no kājas nost plāksteri, manās rokās bija šķēres. Desmit minūtes vēlāk iegāju dušā, bet Zlatans sēdēja džakuzi. Mēs vienkārši skatījāmies viens otram acīs un pēc tam sākām smieties. Teicu: «Zini, es gandrīz tevi nogalināju.» Viņš: «Jā, es zinu».

Mido «Ajax» komandu pārstāvēja no 2001. līdz 2003. gadam. Ibrahimovičs Amsterdamas vienībā nokļuva 2001. gadā, kad pārnāca no Zviedirjas vienības «Malmo».

Ēģiptietis savu sportista karjeru ir noslēdzis, kamēr Ibrahimovičs 34 gadu vecumā turpina demonstrēt ļoti rezultatīvu sniegumu. Iepriekšējā sezonā viņš, pārstāvot Parīzes «Saint-Germain», izcēlās ar 38 vārtu guvumiem un 13 rezultatīvām piespēlēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu