Jakovičs karjeru turpinās Štālberga vadītajā «Ņižņij Novgorod»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

Latvijas nacionālās basketbola komandas saspēles vadītājs Ingus Jakovičs pievienojies Artūra Štālberga vadītajai Krievijas komandai «Ņižņij Novgorod», ar kuru noslēdzi līgumu uz diviem gadiem, vēsta kluba mājas lapa.

Iepriekšējā sezonā 23 gadus vecais basketbolists pārstāvēja «VEF Rīga» komandu. VTB Vienotās līgas turnīrā viņš piedalījās 21 mačā, kurā vidēji izcēlās ar 7 gūtiem punktiem, izcīnīja 1,5 atlēkušās bumbas zem groziem un veica 2 rezultatīvas piespēles partneriem.

Pieaugušo basketbolā Jakovičs ienāca 2009. gadā, kad pārstāvēja Gulbenes «Buki» komandu. Pēcāk viņš spēlēja «BAA Rīga», «Liepāja»/«Triobet» (tolaik «Liepājas Lauvas») komandā, bet kopš 2014. gada bija «VEF Rīga» spēlētājs.

«Ir liels gods pievienoties «Ņižņij Novgorod» komandai. Šajā klubā ir atklājušies daudz spēlētāju. Kluba vārds ir ļoti labi pazīstams visā Eiropā, tāpēc nonākšana «Ņižņij Novgorod» ir jauns solis manā karjerā. Centīšos attaisnot līdzjutēju un treneru cerības.»

2013. gadā Jakovičs Štālberga vadībā spēlēja Latvijas U-20 izlases sastāvā, kļūstot par šīs vecuma grupas Eiropas vicečempionu.

Šovasar Jakovičs bija Latvijas valstsvienības rindās Riodežaneiro olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā Belgradā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu