Raudošo Francijas izlases fanu uzaicina apmeklēt Portugāli

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sociālajos tīklos lielu popularitāti ieguvušais raudošais Francijas futbola izlases fans, kuru pēc neveiksmes Eiropas čempionāta finālā mierina gados jauns portugāļu līdzjutējs, uzaicināts apmeklēt Portugāli.

Par Eiropas čempioniem svētdien tika kronēti Portugāles futbolisti, kuri finālā ar 1:0 pagarinājumā uzvarēja sacensību mājinieci Franciju. Pēc izšķirošā mača lielu popularitāti ieguva internetā publicēts video, kurā raudošu Francijas izlases fanu mierina bērns, kurš ir Portugāles valstsvienības līdzjutējs.

Nu Portugāles tūrisma pārstāvji uzaicinājuši raudošo fanu un bērnu, kura vecāki dzīvo Francijā, apmeklēt šo Eiropas dienvidu valsti.

Tiek vēstīts, ka šobrīd ir sākta akcija, lai atrastu šo franču fanu, kamēr portugāļu puika, kura vārds ir Matiss, pēc Portugāles tūrisma pārstāvju vārdiem, demonstrējis draudzību, toleranci un portugāļu sirsnību.

Francijas izlases fans apmeklēt Portugāli aicināts tādēļ, ka šīs valsts tūrisma pārstāvji vēlas, lai viņš iepazītu šo zemi un pieredzētu tās cilvēku silto uzņemšanu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu