Lipmans: Pie LHF prezidenta amata es neturos

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

«Lattelecom» kanāla 360TV īpašā interviju cikla 100 personības līdz Latvijas simtgadei ietvaros piedāvājam noskatīties Gustava Terzena interviju ar uzņēmēju un Latvijas Hokeja federācijas (LHF) prezidentu Kirovu Lipmanu. Par to, kā Lipmans nopelnīja pirmo miljonu, kāpēc hokejs un ne futbols spēlē zīmīgu lomu viņa dzīvē, un daudz ko citu.

Gaidāmā saruna būs ne vien par hokeju, bet arī par dzīvi kopumā, un par notikumiem un norisēm dzīvē tiks runāts atklāti un tieši, Kirovam Lipmanam raksturīgajā manierē. Uzņēmējs atklāj, ka 90. gadu sākumā viņam bijusi izvēles iespēja - nodarboties ar futbolu vai ar hokeju. Tagad, atskatoties uz visu un izvērtējot, Lipmans atzīst, ka pieļāvis kļūdu, jo futbolā viņš esot profesionālis. Viņš tieši saka, ka arī šīs sarunas laikā vēlreiz esot pārliecinājies, ka pēc pasaules čempionāta hokejā viņam jāpamet amats, lai neviens nedomā, ka viņš pie tā turas.

Lipmans atzīst, ka ir emocionāls cilvēks, ka var kārtīgi nolamāties, bet jau pēc piecām minūtēm būs aizmirsis. Viņam ļoti patīkot kārtība itin visā, un viņš neuzņemas darbus, kurus nevar izpildīt, tad viņam būtu kauns.

Runājot par šodienas situāciju valstī, uzņēmējs saka, ka lielākā nelaime esot valsts nelabvēlīgā attieksme pret ražotājiem. Ja savulaik būtu saglābta un saglabāta Latvijas rūpniecība, tad latvieši dzīvotu labāk, nekā dzīvo šobrīd, ir pārliecināts Lipmans. Tā ir neliela daļa no sarunas, kura būs saistoša ne tikai sporta un hokeja cienītājiem, bet ikvienam, kam interesanta šķiet Lipmana personība. Lai redzētu stundu garo sarunu, nepalaid to garām «360TV» otrdienas vakarā.

Iegriezies 360TV un skaties interviju ar Kirovu Lipmanu 28. jūnijā plkst. 22.00 interviju ciklā 100 personības līdz Latvijas simtgadei!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu