Cīņa par sekundēm Paikspīkā turpinās!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Latviešu Paikspīkas virsotņu iekarošanas stāsts turpinās! Līdzīgi kā pērn, ari šogad auto inženiera Andra Dambja vadītā komanda dodas uz Koloradospringsu (ASV), lai piedalītos leģendārajās Pikes Peak International Hill Climb kalnā braukšanas sacensībās.

Šogad šīm sacīkstēm starts tiks dots jau 100. gadu, un mūsējo mērķis tajās ir uzlabot pašu uzstādīto trases rekordu elektroautomobiļu ieskaitē, tādējādi nostiprinot savas uzvarētāja pozīcijas uz ilgāku laiku.

Raidījuma TAVS AUTO filmēšanas komanda ir devusies līdz Andrim un Kristapam Dambjiem, lai veidotu video dienasgrāmatas no sacensību norises vietas. Kopumā TVNET tiks publicēti 12 TAVS AUTO video sižeti, kuros uzzināsiet visu par karstākajiem jaunumiem PPIHC norises nedēļā, sākot ar tehnisko komisiju, treniņiem, kvalifikācijas dienām, fanu festivālu un sacensību kulmināciju 26.jūnijā, kad starts tiks dots simtās jubilejas PPIHC braucienam!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu