Mazais basketbolists: Porziņģis man iedeva botu ar parakstu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas basketbola talants Kristaps Porziņģis svētdien ar 250 bērniem no visas Latvijas tikās «Elektrum» olimpiskajā centrā. Viņš atbildēja uz jautājumiem, kopīgi uzspēlēja basketbolu un sniedza savus autogrāfus.

Kāds no mazajiem puikām apraudājās par neiegūtu autogrāfu. Bet vēlāk Valters no ģērbtuves iznāca ar Porziņģa basketbola apavu rokās. «Nedabūju viņa parakstu. Visi sāka iet man priekšā, visu laiku biju beigās. Paprasīju, mani ielaida tur... [ģērbtuvē] un man iedeva botu ar parakstu,» LTV «Panorāmai» sacīja laimīgais puika no Aizkraukles.

Basketbola zālē pulcējās 10 līdz 14 gadus veci zēni un meitenes no dažādām sporta skolām un basketbola klubiem.

«Man patīk būt kopā ar jauniešiem, kas mīl sportu un basketbolu. Viņi ir pilni ar brīnišķīgu enerģiju. Es aicinu arī citus jauniešus nodarboties ar sportu, trenēties un noticēt saviem spēkiem, nepadoties pie pirmajām grūtībām un īstenot lielas lietas,» sacīja Porziņģis.

Porziņģis katru dienu no pl. 9 līdz 14 trenējas, tāpēc izbaudīt Liepājas vasaru pilnībā viņam nav izdevies. Tiesa, pēcpusdienās viņš pavada laiku ar draugiem un uzspēlē galda tenisu.

«Ja viņš no kādiem saviem sapņiem vēl nav sasniedzis, lai viņam tas nākotnē izdodas,» Porziņģim novēlēja viens no klātesošajiem jaunajiem basketbolistiem.

Tāpat «Elektrum» olimpiskajā centrā ar bumbas triecieniem grozā no augšas mazos sportistus priecēja Latvijas labākais «slam dunk» meistars Kristaps Dārgais.

Ņujorkā 222 centimetrus garais latvietis atgriezīsies jūnija beigās.

Savā debijas sezonā NBA, piedaloties 72 spēlēs, Porziņģis vidēji mačā guva 14,3 punktus, savāca 7,3 atlēkušās bumbas zem groziem, 1,9 reizes bloķēja pretinieku metienus. Viņš kļuva par vienu no Ņujorkas «Knicks» komandas līderiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu