Porziņģis piedalās jaunās «Spoku mednieku» filmas reklāmā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: twitter

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Ņujorkas «Knicks» latviešu zvaigzne Kristaps Porziņģis piedalījies jaunākās «Spoku mednieku» filmas reklāmā.

Porziņģis jauno filmu reklamē kopā ar komandas biedru Karmelo Entoniju, bijušo NBA Ņujorkas komandas zvaigzni Voltu Freižeru, režisoru un «Knicks» atbalstītāju Spaiku Lī, kā arī šosezon karjeru beigušo līgas superzvaigzni Kobi Braientu.

Reklāmas rullītis tika prezentēts ceturtdien līgas finālsērijas pirmajā spēlē, kurā Goldensteitas «Warriors» ar 104:89 savā laukumā uzveica Klīvlendas «Cavaliers».

Tiesa, astoņdesmito gadu grāvēja «Spoku mednieki» jaunajai versijai draud izgāšanās, jo treileris vietnē «YouTube» sakrājis vairāk nekā 850 000 «nepatīk» balsojumu, kas ir vissliktākais rādītājs starp filmu reklāmu rullīšiem.

Filmas pirmizrāde notiks jūlija vidū, bet Latvijā «Forum Cinemas» to varēs vērot no 29.jūlija.

Porziņģis pērn NBA draftā tika izvēlēts ar ceturto numuru. Latvietis aizvadīja teicamu debijas sezonu, 72 spēlēs caurmērā iemetot 14,3 punktus un izcīnot 7,3 atlēkušās bumbas, kā arī bloķējot 1,9 pretinieku metienus.

Sezonas pirmajos trijos mēnešos Porziņģis tika nosaukts par labāko debitantu Austrumu konferencē.

Tikmēr «Knicks» komanda 82 mačos samierinājās ar 32 uzvarām, izslēgšanas turnīram nekvalificējoties.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu