Kaspars Gorkšs: Grūstīšanās futbola laukumā ir mīksto pazīme

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šajā vakarā «Lattelekom» kanāla 360TV «Sporta domnīcā» tiks runāts par maija aktuālākajiem sporta veidiem – kā latviešu autobraucēji startē pasaules rallijkrosa čempionātā un kādas pārdomas par saviem startiem ir Reinim Nitišam. Tiks atklātas lielākās intrigas tenisā, basketbolā un futbolā, kā arī tiks spriests, kādas cerības liekamas uz Latvijas sportistiem Rio olimpiskajās spēlēs.

Kā īsts saldais ēdiens futbola faniem gaidāma saruna ar futbolistu Kasparu Gorkšu, kurš atklāj, ka laukumā viņu nekas īpašs nevarot ietekmēt. Ja kāds mēģina iedunkāt vai iesist ar elkoni, tad, Gorkša vārdiem runājot, viņš to uzskata par mīksto pazīmi, jo pats nekad nav atbalstījis grūstīšanos uz laukuma.

Latvijas izlases kapteinis, kurš iepriekšējo sezonu aizvadīja Čehijas vienībā «Dukla», stāsta, ka uz laukuma neviens nekausies, tāpēc daži spēlētāji grūstās, jo saprot, ka nedabūs pretī, tāpēc viņš visam pagriežot muguru.

Runājot par futbola teātri, sportists skaidro, ka arī Anglijas premjerlīgā šāda veida tēlošana uz laukuma diezgan kotējas. Savukārt Anglijā zemākās līgās galvenais esot, lai bumba pēc iespējas ātrāk būtu tuvāk vārtiem.

Pieredzējušais aizsargs saka, ka tur fani nesaprotot tēlošanu, jo tas nevienam nav izdevīgi. Šis ir tikai fragments no stundu garās intervijas ar futbolistu Kasparu Gorkšu, kas pilnā garumā būs redzama pēc nedēļas, 7. jūnijā plkst. 22.00.

Tāpat «Sporta domnīcā» redzēsiet sižetus ar rallijkrosa zvaigznes Reiņa Nitiša un Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidenta Aldona Vrubļevska dalību.

Iegriezies 360TV un skaties Sporta domnīcu 31. maijā plkst. 21.00!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu