Tramplīnlēcējs Hilde krītot guvis mugurkaula traumu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Norvēģijas sportists Toms Hilde piektdien piedzīvotajā kritienā prestižās Četru tramplīnu turnejas pirmajā posmā guvis mugurkaula traumu, tomēr viņam nebūs nepieciešama operācija, pats sportists pavēstījis savā oficiālajā mājaslapā internetā.

Hilde Oberstdorfā, Vācijā, notikušajās sacensībās no lielā tramplīna veica vistālāko lēcienu starp visiem dalībniekiem, taču, piezemējoties ļoti tuvu tramplīna kritiskajam punktam, nenoturējās kājās un ar galvu ietriecās sniegā.

Tiek ziņots, ka 24 gadus vecajam Hildem konstatēts plīsums vienā no mugurkaula skriemeļiem.

«Aprunājos ar speciālistu un man ir labas ziņas - operācija nebūs nepieciešama,» izteicās Hilde.

Kā izteicās Norvēģijas tramplīnlēkšanas komandas direktors Brēde Brotens, Hilde noteikti nepiedalīsies atlikušajos trijos Četru tramplīnu turnejas posmos, taču runāt par to, ka Hilde izlaidīs visu atlikušo šo sezonu, esot pāragri.

Par Četru tramplīnu turnejas pirmā posma uzvarētāju piektdien kļuva pazīstamais austrietis Gregors Šlīrencauers, kurš aiz sevis atstāja divus savus tautiešus - Andrēasu Kofleru un Tomasu Morgenšternu.

Līdzīgi kā katru gadu, Četru tramplīnu turnejas nākamais posms 1.janvārī notiks Garmišpartenkirhenē, 3.janvārī tramplīnlēcēji pulcēsies Insbrukā, bet 6.janvārī - Bišhofzofenē.

Pagājušajā gadā šajā turnejā uzvarēja Morgenšterns.

Četru tramplīnu turnejas uzvarētājs tiek noteikts, summējot sacensībās izcīnītos punktus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu