Jūliuss Šuplers: Patraucēja ātri gūtie vārti

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nedaudz patraucēja tik ātri gūtie vārti, jo likās, ka atlikusī spēle būs tikpat viegla, pēc Kontinentālās hokeja līgas spēles, kurā Rīgas "Dinamo" ar rezultātu 4:2 (1:1, 1:1, 2:0) pieveica Voskresenskas "Himik" vienību, izteicās "Dinamo" komandas galvenais treneris Jūliuss Šuplers.

"Spēle bija ļoti grūta. Zinājām, ka pretinieks sekmīgi aizsargājas. Varbūt nedaudz patraucēja tik ātri grūtie vārti, jo likās, ka nu tikai aizies," pēc mača izteicās Šuplers. "Pēc tam viņi ātri izlīdzināja rezultātu un visu spēli mums nācās mocīties."

Šuplers izteicās, ka savainojuma dēļ mača beigās nespēlēja Ģirts Ankipāns, bet svētdien paredzētajā mačā ar Kazahstānas vienību Astanas "Baris" viņš, visticamāk, piedalīsies.

"Lieliski zinājām, ka Rīgas "Dinamo" spēlē ātru un agresīvu hokeju un mūsu šīsdienas taktika bija pretuzbrukumi. Tie attaisnojās un pie rezultāta 2:2 bija skaidrs, ka visu izšķirs vieni vārti," pastāstīja "Himik" galvenais treneris Genādijs Korotejevs. "Diemžēl, kļūdu pieļāva divi mūsu aizsargi savā zonā un beigās ielaidām vēl vienu ripu. Vēlētos uzsvērt, ka Rīgas "Dinamo" ir ļoti meistarīgi spēlētāji un šajā sezonā man ir patikušas tikai divas komandas - Maskavas un Rīgas "Dinamo"."

Mača rezultātu spēles 25.sekundē atklāja Mets Elisons, bet piektās minūtes beigās Viktors Bobrovs rezultātu izlīdzināja. Otrās trešdaļas ceturtajā minūtē Marsels Hosa vēlreiz vadībā izvirzīja "Dinamo", bet brīdi vēlāk Maksims Galkins rezultātu izlīdzināja. Trešos vārtus "Dinamo" guva trešās trešdaļas devītajā minūtē, kad precīzi meta Aleksandrs Ņiživijs, bet 19.minūtes sākumā vārtus guva arī Mārtiņš Cipulis, nodrošinot komandai piekto panākumu pēc kārtas.

Šī ir pirmā reize, kad "Dinamo" spējusi izcīnīt piecas uzvaras pēc kārtas. Iepriekš Latvijas klubs bija spējis izcīnīt četrus panākumus pēc kārtas, bet piecu uzvaru sērija komandai ir pirmoreiz.

Līgas kopvērtējumā pēc šī mača "Dinamo" ar 54 punktiem 37 spēlēs pakāpās uz 14.vietu kopvērtējumā, ar kuru pietiek, lai piedalītos izslēgšanas spēļu turnīrā, bet "Himik" ar 28 punktiem 38 spēlēs ieņem 23.vietu 24 komandu konkurencē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu