Štāls atgriezīsies Slovākijas komandā «Poprad»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Juris Štāls jau trešo reizi trīs sezonu laikā pievienojies Slovākijas augstākās līgas komandai «Poprad», apstiprinājis klubs.

Šo sezonu 32 gadus vecais Štāls iesāka Čehijas klubā Karlovi Vari «Energie», tomēr 24 spēlēs viņš izpildīja vien divas rezultatīvas piespēles un līgums ar latvieti tika pārtraukts.

Paredzams, ka viņš «Poprad» rindās varētu spēlēt jau otrdien gaidāmajā mačā.

Uz «Poprad» komandu Štāls pirmoreiz pārcēlās pērnā gada februārī, kad pameta Ukrainas klubu Kijevas «Kompanjon». Tāpat viņš šajā vienībā aizvadīja visu pagājušo sezonu, 49 spēlēs gūstot 17 vārtus un veicot 26 rezultatīvas piespēles.

Pēdējos klubos Štāls palīdzējis ar darbu arī citiem latviešiem, jo pagājušajā sezonā viņš «Poprad» komandā palīdzēja nokļūt vārtsargam Edgars Masaļskis, bet šajā sezonā «Energie» komandai pēc viņa ieteikuma pievienojās aizsargs Jēkabs Rēdlihs.

Savas karjeras laikā latvietis pārstāvējis arī dažādus Ziemeļamerikas, Somijas, Čehijas un Baltkrievijas klubus. Divas sezonas hokejists pavadījis arī Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandā Rīgas «Dinamo».

Tāpat Štāls aizvadītajā sezonā Latvijas izlases rindās piedalījās Soču olimpiskajās spēlēs un pasaules čempionātā Minskā, šajos turnīros deviņās spēlēs gūstot vienus vārtus un veicot divas rezultatīvas piespēles.

Slovākijas čempionāta kopvērtējumā pašlaik «Poprad» ar 68 punktiem 37 spēlēs ieņem ceturto vietu.

Tāpat aizsarga Jāņa Andersona pārstāvētā Trenčīnas «Dukla» ar 58 punktiem pašlaik atrodas sestajā vietā, bet latviešu izcelsmes uzbrucēja Aināra Podziņa pārstāvētā Martinas «Mountfield» komanda ar 47 punktiem ir pozīciju zemāk.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu