"Barons/LMT" nespēj apturēt "akadēmiķus" (2)

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Zaudējumu ULEB Eiropas kausa izcīņas B apakšgrupas spēlē savā laukumā šodien piedzīvoja Latvijas čempioni basketbolā „Barons/LMT”, kas ar rezultātu 84:88 piekāpās Sofijas "Lukoil Academic" komandai no Bulgārijas.

Rezultatīvākais Latvijas kluba rindās bija komandas kapteinis Armands Šķēle, kurš guva 26 punktus, bet Demetrijs Darnels Aleksanders izcēlās ar 18 punktiem. Uzvarētājiem pa 14 punktiem guva Čavdars Kostovs un Entonijs Eikinss.

Rezultātu ar precīzu divpunktu metienu atklāja viesi, tomēr Latvijas čempioni ātri rezultātu izlīdzināja un izvirzījās vadībā ar 9-4. Arī pirmās ceturtdaļas turpinājumā nedaudz labāk laukumā darbojās "Barons"/LMT, kas panāca 18:11 savā labā, bet vēlāk palielināja pārsvaru arī līdz desmit punktiem 23:13. Viesi gan līdz ceturtdaļas beigām pietuvojās līdz 26:19.

Otro ceturtdaļu daudz veiksmīgāk aizvadīja viesi, kas ātri panāca 27:28, bet vēl pēc pāris minūtēm jau izvirzījās vadībā ar 36:32. "Barons"/LMT trīs reizes vēl spēja pietuvoties līdz diviem punktiem, tomēr puslaikā vienības devās pie rezultāta 47:43 bulgāru kluba labā.

Trešās ceturtdaļas sākumā "Barons"/LMT vienībai vairākas reizes izdevās izlīdzināt rezultātu, bet ceturtdaļas turpinājumā mājinieku komandas basketbolisti pieļāva vairākas kļūdas uzbrukumā, zaudējot bumbu, izdarot neveiksmīgus metienus no tuvas distances.

Ceturtās ceturtdaļas sākumā mājiniekiem atkal izdevās samazināt rezultāta starpību līdz diviem punktiem. Viesi vairākas reizes bija precīzi no tālās distances, uz ko "Barons"/LMT atbildēja ar ātrajiem pretuzbrukumiem. Ceturtdaļas septītajā minūtē Čārlzs Roudss ar bumbas triecienu grozā no augšas panāca neizšķirtu 78:78. Pusotru minūti pirms ceturtdaļas beigām "Lukoil Academic" panāca 78:82, bet rīdzinieku teicamā spēle aizsardzībā pēdējā minūtē ļāva vēlreiz izlīdzināt rezultātu 82:82. Tomēr pašā spēles galotnē Armands Šķēle vienkāršā situācijā zaudēja bumbu, un rezultāts kļuva 82:87.

"Barons"/LMT - "Lukoil Academic" 84:88 (26:19, 17:28, 16:20, 25:21)

Pēc aizvadītām četrām spēļu kārtām "Barons"/LMT B grupā ieņem pēdējo, ceturto vietu ar vienu uzvaru trīs spēlēs un negatīvu gūto/zaudēto punktu starpību (-31). Savukārt "Lukoil Academic" pēc izcīnītās pirmās uzvaras pakāpās uz trešo vietu ar gūto/zaudēto punktu starpību -26. Grupas līderi ir Kazaņas "Unics" vienība, kas šovakar ar 87:77 pieveica Maskavas "Dinamo", tiekot pie ceturtā panākuma četros mačos.

Eiropas kausa pamatturnīrā piedalās 32 komandas, kas salozētas astoņās grupās pa četrām, aizvadot divu apļu turnīru. Apakšgrupu mači notiks līdz nākamā gada 13.janvārim.

Katras grupas divas labākās komandas iekļūs otrajā grupu turnīrā, kur klubi tiks sadalīti četrās grupās pa četriem. Arī šajā stadijā tiks aizvadītas divu apļu spēles - no 27.janvāra līdz 10.martam. Turpinājumā grupu divas labākās komandas iekļūs "Final Eight" turnīrā, kurā no 9.aprīļa līdz 12.aprīlim pēc izslēgšanas turnīra principa tiks noskaidrotas turnīra labākās komandas.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu