No nākamā gada darbu sāks jauns sporta kanāls

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Starptautiskā mediju grupa MTG (Modern Times Group) šodien paziņojusi par jauna sporta kanāla VIASAT SPORT BALTIC darbības sākšanu Latvijā, Lietuvā un Igaunijā. Jaunais kanāls tiks adaptēts katram tirgum individuāli, VIASAT abonentiem nodrošinot pieeju nozīmīgākajiem pasaules un nacionālā mēroga sporta notikumiem. VIASAT SPORT BALTIC būs pirmais šāda līmeņa sporta kanāls Baltijas reģionā.

Vienlaikus pirmo reizi Baltijā būs nodrošināta arī specializētā Ziemeļvalstīs veidotā VIASAT GOLF kanāla translācija.

VIASAT SPORT BALTIC un VIASAT GOLF sāks raidīt no 2009. gada 7. janvāra. Jaunais kanāls papildinās šobrīd pieejamo VIASAT SPORT EAST, kas pamatā orientējas uz amerikāņu sporta pārraidēm, piemēram, Nacionālo hokeja līgu un profesionālo boksu. Savukārt pašreizējie VIASAT kanālu paketes kanāli VIASAT SPORT 2 un VIASAT SPORT 3 tiks nomainīti un aizstāti ar jaunās kvalitātes sporta kanālu VIASAT SPORT BALTIC. Pārmaiņas skars arī kabeļoperatorus.

VIASAT SPORTA BALTIC translēs plašas un daudzveidīgas sporta pārraides, tostarp UEFA Čempionu līgu, pasaules hokeja čempionātu, basketbola Eirolīgu, ATP tenisa turnīru, kā arī nozīmīgākos nacionālā mēroga sporta notikumus, katrai valstij nodrošinot vietējos sporta ekspertus un viņu komentārus.

VIASAT GOLF ir vienīgais, specializētais golfa kanāls Ziemeļeiropā ar vairāk nekā 1.400 stundu ilgām golfa tiešraidēm gadā. Kanāls nodrošina vairākus starptautiska mēroga nozīmīgus golfa turnīrus: European Tour, American PGA Tour, Ryder Cup, British Open, US PGA, US Open.

Informē Hanss Holgers Albrehts (Hans-Holger Albrecht), MTG grupas prezidents un vadītājs: „VIASAT ir vadošais digitālās satelīttelevīzijas operators Baltijas reģionā ar vairāk nekā 200 000 abonentu. Jaunā VIASAT SPORT BALTIC kanāla darbības sākšana ir nozīmīgs notikumus kompānijas attīstībā un izaugsmē, piedāvājot jaunākos un klientu prasībām atbilstošākos uzlabojumus maksas TV piedāvājumā. Esam gandarīti palielināt saviem Baltijas abonentiem sporta notikumu pārklājumu.”

VIASAT ir daļa no Modern Times Group MTG AB – lielākās mediju grupas Skandināvijā un Baltijas reģionā. MTG AB grupā ietilpst arī tādas Latvijā pazīstamas kompānijas kā TV3, 3+ un Star FM. Tā sasniedz apmēram 80 milj. cilvēku 18 valstīs - Krievijā, Ungārijā, Igaunijā, Latvijā, Lietuvā, Bulgārijā, Rumānijā, Polijā, Moldāvijā, Baltkrievijā, Ukrainā, Norvēģijā, Zviedrijā, Somijā, Dānijā, Serbijā, Čehijā, Slovākijā. VIASAT ir vienīgais maksas digitālās televīzijas operators, kurš savus pakalpojumus piedāvā visā Latvijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu