Noslēdzies F2 pasaules čempionāts ātrumlaivām

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Malaizijā noslēdzās F2 pasaules čempionāts ātrumlaivām. Šajā posmā piedalījās arī Latvijas piloti Uvis Slakteris no „Riga Powerboat Team” un Uģis Gross no „Kalnciems Racing Team”. Šī gada pasaules čempiona titula ieguvējs ir brits Kolins Dželfs.

Malaizijā sportistiem nelabvēlīgajos laika apstākļos Latvijas piloti tomēr spēja iegūt punktus un pierādīt sevi uz citu fona. Pēdējo posmu devītajā vietā pabeidza Uvis Slakteris, piektais finišēja Uģis Gross.

Uvim šīs bija saspringtas sacensības. Uzreiz pēc F1 PČ, kur izcīnīja gada debitanta titulu („Rookie of the Year”), vajadzēja sēsties lidmašīnā, lai no Apvienoto Arābu Emirātiem lidotu vairākus tūkstošus kilometrus, un uzreiz sēstos laivā F2 PČ izcīņas pēdējā posma treniņbraucieniem Malaizijā.

Beidzot sezonu, Uvis ir izcīnījis augstas vietas arī papildus disciplīnās. Match Race, kur piloti sacenšas līdzīgi kā Drag Race, kopvērtējumā Uvis ierindojas 5. pozīcijā, Speed Rcord kopvērtējumā Uvis ir ceturtais. Uģis Gross Match Race kopvērtējumā palika devītais, Speed Record kopvērtējumā Gross ir otrajā vietā.

F2 pasaules čempionāta kopvērtējumā par uzvarētāju kļuva britu pilots Kolins Dželfs, otrais palika pēdējā posma uzvarētājs itālis Alekss Karella, trešais – francūzis Žans Baptī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu