Uz Rīgas «Dinamo» pirmoreiz izsaukts «Rīgas» rezultatīvākais uzbrucējs Ābols

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com/hkriga

z Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandu Rīgas «Dinamo» pirmoreiz izsaukts rezultatīvākais Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) vienības «Rīga» uzbrucējs Rodrigo Ābols, informē klubs.

Kopumā uz «Dinamo» komandu pašlaik izsaukti četri «Rīgas» spēlētāji - Ābols, Edmunds Augstkalns, Nikolajs Jeļisejevs un Salvis Balandīns. Viņi visi dosies līdzi vienībai uz sestdien un pirmdien gaidāmajām izbraukuma spēlēm pret Baltkrievijas klubu Minskas «Dinamo» un Mitišču «Atlant».

Pašlaik 18 gadus vecais Rodrigo Ābols, kurš ir «Dinamo» komandas galvenā trenera Arta Ābola dēls, šosezon 33 MHL turnīra spēlēs guvis 20 vārtus un veicis 17 rezultatīvas piespēles. Viņš pašlaik ir 14.rezultatīvākais līgas spēlētājs.

Tikmēr savainojumu dēļ divās gaidāmajās izbraukuma spēlēs Rīgas klubam nepalīdzēs komandas kapteinis Lauris Dārziņš un kanādietis Broks Troters.

Šajā izbraukumā ar «Dinamo» komandu devušies 24 hokejisti - vārtsargi Jakubs Sedlāčeks, Džefs Delorjē un Salvis Balandīns, aizsargi Krišjānis Rēdlihs, Kristaps Sotnieks, Oskars Cibuļskis, Čārlzs Genovejs, Milans Jurčina, Mārtiņš Porejs, Aleksandrs Jerofejevs un Edmunds Augstkalns, kā arī uzbrucēji Miks Indrašis, Miķelis Rēdlihs, Līnuss Videls, Kails Vilsons, Roberts Bukarts, Andris Džeriņš, Gints Meija, Mārtiņš Cipulis, Gunārs Skvorcovs, Kaspars Saulietis, Māris Bičevskis, Nikolajs Jeļisejevs un Rodrigo Ābols.

Ar 41 spēlē izcīnītiem 46 punktiem Rīgas «Dinamo» Rietumu konferences kopvērtējumā atrodas 13.vietā, no labāko astotnieka atpaliekot par 11 punktiem. Tikpat punktu izcīnījusi arī pēdējā vietā esošā Horvātijas vienība Zagrebas «Medveščak», kas gan aizvadījusi par vienu maču vairāk.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu