Slakteris gatavojas finālam (6)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) pilsētā Šarhajā norisinājās F1 pasaules čempionāta pēdēja posma kvalifikācijas braucieni ātrumlaivām. Latvijas pilots Uvis Slakteris uzstādīja 15 labāko apļa laiku, tādā veidā nodrošinot sev labu starta vietu finālbraucienā, lai turpinātu cīnīties par punktu ieguvi.

Rītdien noskaidrosies arī prestižās „Rookie Of The Year” godalgas ieguvējs, par kuru pašreiz cīnās divi F1 piloti. Galvenais pretendents pagaidām ir mūsu pašmāju Uvis Slakteris. Uvis kopvērtējumā ierindojas 10. vietā ar 17 punktiem, kuri sakrāti, četras reizes finišējot pirmajā desmitniekā. Otrs kandidāts ir „Qatar Team” komandas pilots Youssef Al Khulaifi, kurš pēc Ķīnas posma atpaliek no Uvja par deviņiem punktiem.

2008. gada sezonas pasaules čempions F1 klasē jau ir zināms – amerikānis Jay Price ar uzvaru iepriekšējā posmā AAE pilsētā Abu Dabi garantēja sev līdera pozīciju kopvērtējumā ar 105 punktiem. Taču cīņa par otro vietu vēl joprojām ir sīva. Kopvērtējumā AAE pilots Ahmad Al Hameli pašlaik ir otrajā pozīcijā ar 55 punktiem, 2007. gada pasaules čempions soms Sami Selio ir trešais ar 54 punktiem un Uvja komandas biedrs zviedrs Jonas Andersson ar 50 punktiem – ceturtais.

Rīt notiekošā F1 pasaules čempionāta pēdējā posma tiešraidi varēs vērot oficiālajā čempionāta mājas lapā www.f1boat.com. Rītdienas sacensības sāksies plkst. 13:30 pēc Latvijas laika.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu