Pēc smagās avārijas Grjazins atgriezies rallija trasēs

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Pēc smagās avārijas un tajā gūto traumu izārstēšanas rallija trasēs nupat atgriezies ar Latvijas Automobiļu federācijas licenci braucošais krievu autosportists Vasilijs Grjazins.

Kopš smagās avārijas ir pagājis gandrīz gads, traumas ir saārstētas un beidzot ir pienācis brīdis, kad Grjazins atkal var sēsties pie sporta mašīnas stūres. Kā atklāj pats autosportists, šo brīdi viņš gaidījis ļoti sen; faktiski jau no brīža, kad nonāca slimnīcā.

«Daudzi mani draugi un paziņas brīnījās, kā var gadīties, ka rallija trasēs traucos mežonīgā ātrumā, bet nelaime notiek uz parasta ceļa. Bet, tiklīdz nonācu slimnīcā un tiklīdz man bija veiktas trīs operācijas, es tēvam un ārstam prasīju, kad atkal varēšu braukt. Trasē jūtos mierīgāk nekā parastā mašīnā. Man ļoti patīk sacīkstes, tās ir daļa no manas dzīves, un nevaru iedomāties to bez rallija» - tā Grjazins, piebilstot, ka psiholoģiski krietni grūtāk bijis atgriezties ielas mašīnā un braukt pa parastiem ceļiem.

Krievu sportists arīdzan norāda, ka pēc atgriešanās viņam ļoti palīdzējusi SRT komanda. Daudz lietu aizvadītā gada laikā gan esot piemirstas, taču Grjazins ir optimistisks, ka ar komandas atbalstu zināšanas atgūs.

Jau ziņots, ka Grjazins ar savu stūrmani Dmitriju Ļebediku avārijā pērn jūlijā iekļuva ceļā no Rīgas uz Alūksni, kad uz šosejas sportista vadītais Mitsubishi saskrējās ar pretī braucošu auto.

Avārija notika tāpēc, ka pretim braucošais auto apdzīšanas manevra laikā bija iebraucis pretējā braukšanas joslā.

Grjazins no negadījuma vietas tika nogādāts slimnīcas reanimācijas nodaļā ar dažādām smagām traumām - kāju lūzumiem, smadzeņu satricinājumu un iekšējo orgānu sasitumiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu