Radulovs: Notiek sarunas ar NHL komandām

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TASS/LETA

Krievijas uzbrucējs Aleksandrs Radulovs, visticamāk, pametīs Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandu Maskavas CSKA un savu karjeru turpinās Nacionālās hokeja līgas (NHL) čempionātā, vēsta aģentūra TASS.

«CSKA komandā esmu aizvadījis skaistus četrus gadus,» sacīja Radulovs. «Pagaidām ne no viena kolēģa neesmu atvadījies. Ir interese turpināt karjeru Amerikā, bet ir jānokārto zināmas nianses. Šobrīd notiek pārrunu process. Kad viss kļūs skaidrs, tad arī būs iemesls atvadīties. Tāda ir hokeja dzīve, visu nepieciešamas kārtīgi izsvērt.»

29 gadus vecais uzbrucējs ļoti vēlējies pārstāvēt Krievijas izlasi pasaules čempionātā, taču šķērslis bijis veselības stāvoklis.

Radulovs ir viena no spožākajām KHL zvaigznēm.

«Protams, vēlos pārstāvēt Krieviju Pasaules kausa izcīņā. Ja nebūs savainojuma, būšu gatavs spēlēt,» norādīja Radulovs.

Krievijas uzbrucējs trīs nepilnas sezonas NHL pārstāvēja Nešvilas «Predators» vienību. Kopumā viņš pasaules spēcīgākajā līgā aizvadījis 172 spēles, kurās izcēlies ar 53 vārtu guvumiem un 62 rezultatīvām piespēlēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu