Sandis Buškevics noslēdz līgumu ar Itālijas augstākās līgas pastarīšiem (2)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latviešu basketbolists Sandis Buškevics noslēdzis līgumu ar Itālijas augstākās līgas čempionāta pēdējā vietā esošo klubu Udīnes "Snaidero", vēsta vienības oficiālā mājaslapa internetā.

Buškevics nevienā komandā nav spēlējis kopš šā gada marta, kad līgumu ar viņu lauza Latvijas 2007./2008.gada sezonas Latvijas čempionvienība "ASK Rīga". Kopš tā laika spēlētājs bija bez kluba, bet kādu laiku trenējās kopā ar Latvijas klubiem "Valmiera" un "Liepājas lauvas".

2007./2008.gada sezonā "ASK Rīga" sastāvā spēlētājs piedalījās deviņās ULEB kausa spēlēs, vidēji gūstot 5,6 punktus un izdarot 2,7 rezultatīvas piespēles. Latvijas Basketbola līgas (LBL) aizvadītās 11 spēlēs basketbolists vidēji guva 9,1 punktu un izdarīja 4,4 rezultatīvas piespēles. Savukārt SEB Baltijas Basketbola līgas (BBL) aizvadītajās 17 spēlēs Buškevics vidēji guva 6,5 punktus un izdarīja divas rezultatīvas piespēles.

31 gadu vecais Buškevics savas karjeras laikā ir pārstāvējis arī septiņkārtējo Latvijas čempionvienību "Ventspils", Krievijas klubus Permas "Ural Great" un Maskavas apgabala "Dinamo", Lietuvas vienību Viļņas "Lietuvos rytas" un Stambulas "Fenerbahce" no Turcijas.

Buškevics ir pieckārtējs Latvijas čempions, savukārt 2006.gadā viņš kļuva par SEB BBL un Lietuvas čempionu "Lietuvos rytas" sastāvā.

Itālijas augstākās līgas čempionātā šobrīd "Snaidero", kurā pirms divām sezonām spēlēja cits latviešu saspēles vadītājs Kristaps Valters, ar vienu uzvaru deviņās spēlēs ieņem pēdējo, 16.vietu.

Kopā ar Buškevicu "Snaidero" noslēgusi līgumu arī ar amerikāņu aizsargu Džozefu Forti.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu