"Baroniem" uzvara Sofijā (6)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Pirmo uzvaru Eiropas kausa turnīrā basketbolā otrdien izcīnīja Latvijas pagājušās sezonas čempionvienība "Barons"/LMT, kas ar rezultātu 88:75 (21:14, 19:17, 24:23, 24:21) izbraukumā pieveica Bulgārijas klubu Sofijas "Lukoil Academic".

Rezultatīvākais Latvijas kluba rindās bija Demetrijs Darnels Aleksanders, kurš guva 21 punktu un izcīnīja deviņas atlēkušās bumbas, savukārt pa 15 punktiem guva Mārtiņš Kravčenko un Čārlzs Rodss.

Neviena no šīm komandām pirms spēles uzvaras turnīrā nebija izcīnījusi. "Barons"/LMT B grupas pirmajā mačā ar rezultātu 61:80 savā laukumā zaudēja Krievijas klubam Maskavas "Dinamo", bet otrajā spēlē ar 55:76 viesos atzina Krievijas komandas Kazaņas "Unics" pārākumu. Savukārt "Lukoil Academic" sākotnēji tikai ar 79:80 zaudēja "Unics", bet pēc tam ar 78:94 atzina "Dinamo" pārākumu.

Apakšgrupas līderu cīņā otrdien "Unics" savā laukumā pieveica "Dinamo" ar rezultātu 80:71.

Nākamajā mačā "Barons"/LMT 16.decembrī savā laukumā uzņems "Lukoil Academic".

Eiropas kausa pamatturnīrā piedalās 32 komandas, kas salozētas astoņās grupās pa četrām, aizvadot divu apļu turnīru. Apakšgrupu mači notiks līdz nākamā gada 13.janvārim.

Katras grupas divas labākās komandas iekļūs otrajā grupu turnīrā, kur klubi tiks sadalīti četrās grupās pa četriem. Arī šajā stadijā tiks aizvadītas divu apļu spēles - no 27.janvāra līdz 10.martam. Turpinājumā grupu divas labākās komandas iekļūs "Final Eight" turnīrā, kurā no 9.aprīļa līdz 12.aprīlim pēc izslēgšanas turnīra principa tiks noskaidrotas turnīra labākās komandas.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu