Jekimovs karjeru turpinās Mitišču «Atlant»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Latvijas uzbrucējs Roberts Jekimovs pievienojies Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubam Mitišču «Atlant», informē vienība.

Tiek vēstīts, ka «Atlant» tiesības uz uzbrucēju ieguvusi pēc maiņas darījuma ar Latvijas komandu Rīgas «Dinamo», pretī atdodot nākamā gada izvēli KHL drafta piektajā kārtā.

Mitišču komandā, kura nonākusi finansiālās grūtībās, Jekimovs spēlēs ar 29.numuru.

Nākamo maču «Atlant» aizvadīs jau ceturtdien, kad izbraukumā tiksies ar Jaroslavļas «Lokomotiv». Jaunus spēlētājus KHL komandas šogad var pieteikt vien līdz 25.decembrim.

Jekimovs rudenī nesekmīgi centās iekļūt Austrijas komandā Grācas «99ers». Latvietis vienībai pievienojās septembra beigās, šajā laikā astoņās spēlēs tiekot pie divām rezultatīvām piespēlēm.

Vasaras sākumā kļuva skaidrs, ka Jekimovs nepaliks Somijas augstākās līgas komandā, kurai viņš pievienojās vien pirms iepriekšējās sezonas.

Pašlaik 25 gadus vecais uzbrucējs aizvadītajā sezonā mocījās ar vairākiem savainojumiem un bieži netika pieteikts Somijas augstākās līgas komandas Tamperes «Ilves» spēlēm. Viņš laukumā devās 39 mačos, gūstot piecus vārtus un veicot sešas rezultatīvas piespēles, kā arī divas cīņas pavadīja, izīrēts valsts otrās līgas - «Mestis» - klubam Lempēles «LeKi».

Aizvadītajā sezonā Jekimovs netika pie spēlēšanas Latvijas izlasē nedz Soču olimpiskajās spēlēs, nedz arī pasaules čempionātā Minskā. Savukārt 2013.gadā viņš piedalījās gan pasaules čempionātā Helsinkos, gan Olimpiādes kvalifikācijas turnīrā.

Pirms tam citas Somijas augstākās līgas komandā Lāpenrantas «SaiPa» uzbrucējs pavadīja divas sezonas. Tāpat Jekimovs savas karjeras laikā spēlējis «Dinamo»/«Juniors» komandā, Zviedrijas kluba «Brynas» jauniešu komandā un «Mestis» vienībā «Jokipojat».

«Atlant» komanda KHL Rietumu konferences kopvērtējumā ar 51 punktu 38 mačos ieņem 11.vietu. Zīmīgi, ka duelis ar Rīgas «Dinamo» to gaida jau 29.decembrī.

Mitišču klubā par vārtsargu treneri strādā Latvijas speciālists Sergejs Naumovs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu