«The Guardian» aptauja: Ronaldu gāzis no troņa Mesi

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Portugālis Krištianu Ronaldu ir gāzis no troņa argentīnieti Lionelu Mesi, kurš gadskārtējā britu laikraksta «The Guardian» rīkotajā speciālistu aptaujā par gada simt labākajiem futbolistiem, bija uzvarējis iepriekšējos divus gadus.

Par labākajiem futbolistiem lemj vairāki desmiti bijušo spēlētāju no visas pasaules. Pirmās trīs vietas ieņem trīs vīri, kuri pretendē uz gada prestižāko balvu futbolā - Zelta bumbu. Desmitniekā ir trīs vācieši - 2014. gada pasaules čempioni.

Madrides «Real» uzbrucējs Ronaldu apsteidzis Mesi no «Barcelona» un vācieti Manuelu Noieru no Minhenes «Bayern», kuram seko vēl divi kluba biedri - holandietis Arjens Robens un vācietis Tomass Millers.

Nākamās vietas ieņem divi «Barcelona» pārstāvji - urugvajietis Luiss Suaress un brazīlietis Neimars, bet desmitu noslēdz velsietis Garets Beils no «Real», vācietis Filips Lāms no «Bayern» un argentīnietis Serhio Aguero no «Manchester City».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu