"Barons/LMT" otrais zaudējums (4)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Eiropas kausa grupu turnīra otrajā spēlē otrdien Latvijas čempioni "Barons"/LMT viesos ar 55:76 (19:19, 9:17, 11:18, 16:22) zaudēja Krievijas klubam Kazaņas "Unics".

Latvijas kluba sastāvā rezultatīvākais ar 17 gūtajiem punktiem bija Demetrijs Aleksanders, kura kontā arī 11 izcīnītas atlēkušās bumbas, savukārt 13 punktus guva Ģiedrjus Gusts. Mājinieku rindās 15 punktus guva Marko Popovičs, bet 12 - Terels Laidejs.

"Barons"/LMT līdzīgi ar pretiniekiem spēlēja tikai pirmajā ceturtdaļā, kuras astotajā minūtē panāca arī piecu punktu pārsvaru - 17:12. Tomēr līdz ceturtdaļas beigām mājinieki rezultātu līdzsvaroja, bet puslaiku noslēdza jau ar 36:28 savā labā. Otrajā spēles daļā rīdziniekiem vairs nopietni sāncenšu pārsvaru apdraudēt neizdevās un beigās tika piedzīvota otrā neveiksme divos mačos.

Vēl vienā B grupas spēlē Krievijas klubs Maskavas "Dinamo" savā laukumā ar 94:78 pieveica Sofijas "Lukoil Academic".

Jau ziņots, ka pirmajā mačā Latvijas vienība ar rezultātu 61:80 savā laukumā zaudēja citam Krievijas klubam Maskavas "Dinamo", savukārt "Unics" ar 80:79 viesos pieveica Sofijas "Lukoil Academic" vienību no Bulgārijas.

Nākamo spēli "Barons"/LMT aizvadīs 9.decembrī viesos pret "Lukoil Academic".

Eiropas kausa pamatturnīrā piedalās 32 komandas, kas salozētas astoņās grupās pa četrām, aizvadot divu apļu turnīru. Apakšgrupu mači notiks līdz nākamā gada 13.janvārim.

Katras grupas divas labākās komandas iekļūs otrajā grupu turnīrā, kur klubi tiks sadalīti četrās grupās pa četriem. Arī šajā stadijā tiks aizvadītas divu apļu spēles - no 27.janvāra līdz 10.martam. Turpinājumā grupu divas labākās komandas iekļūs "Final Eight" turnīrā, kurā no 9.aprīļa līdz 12.aprīlim pēc izslēgšanas principa tiks noskaidrotas labākās komandas.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu