Slakteris gatavojas F1 7. posmam

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

30. novembrī Latvijas ātrumlaivu pilots Uvis Slakteris devās uz Apvienotajiem Arābu Emirātiem, lai gatavotos šā gada pēdējiem diviem F1 Pasaules čempionāta posmiem. Pirmais posms norisināsies 5.decembrī Abu Dabi, nākamais notiks uzreiz pēc nedēļas 12. decembrī Šarjahā.

Pagaidām Uvis kopvērtējumā ierindojas 10. vietā un pretendē uz „Rookie Of The Year” titulu kā redzamākais jaunpienācējs F1 ātrumlaivu klasē. Uvis šajās sacensībās brauc ar „F1 Team Sweden” komandas karogu. Viņa komandas biedrs zviedrs Jons Andersons ir vairākkārtējs F2 pasaules čempions un pašlaik kopvērtējumā atrodas otrajā vietā.

Šā gada pēdējos divus F1 pasaules čempionāta posmus būs iespējams skatīties tiešajā pārraidē oficiālajā F1 ātrumlaivu mājas lapā www.f1boat.com. Tā ir brīnišķīga izdevība vērot prestižākās ūdens motosporta sacensības visiem interesentiem, neatrodoties otrā pasaules malā.

Iepriekšējā F1 PČ posmā Ķīnā finālbraucienā Uvis izcīnīja 8. vietu, kā arī uzrādīja 8.ātrāko apļa laiku „Slam Trophy” ietvaros. Pašlaik Uvim kopvērtējumā ir 17. punkti. Arī Uvja sīvākajam konkurentam francūzim Philippe Dessertenn ir 17 punkti, tāpēc, lai viņu apsteigtu, Uvim Apvienoto Arābu Emirātos ir jāfinišē vismaz pirmajā desmitniekā.

Sacensību grafiks ir ļoti saspringts – pēc 5. un 12. decembra F1 posmiem, Uvim ir jādodas uz Malaiziju, lai startētu F2 pasaules čempionātā ātrumlaivām, kas notiks 13. decembrī. Šis arī būs pēdējais šā gada posms šajā ātrumlaivu klasē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu