Krievijas hokeja izlase Eirotūres posma spēlē uzvar Čehiju

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Oļega Znaroka trenētā Krievijas hokeja izlase svētdien Sočos ar 3:2 uzvarēja Čehijas izlasi, «Pirmā kanāla kausā» izcīnot trešo uzvaru trīs turnīrā aizvadītajās spēlēs.

Eirotūres otro posmu Krievija noslēdza ar deviņiem punktiem. Spēlē pret čehiem mājinieku labā vārtus guva Aleksandrs Kutuzovs, Igors Grigorenko un Jegors Jakovļevs, bet čehiem precīzi bija Jans Kovāržs un Eriks Hrna. Krievija uzvaru turnīrā bija nodrošinājusi jau sestdien, pēc uzvaras pār Zviedriju.

Turnīrs noslēdzās ar Somijas izlases uzvaru pēcspēles metienos ar 3:2 pret Zviedriju. Uzvarētājiem pamatlaikā vārtus guva Jūnass Donskojs un Sakari Salminens, kurš realizēja arī uzvaru nesošo pēcspēles metienu. Zviedrijas izlases rindās izcēlās Oskars Mellers un Džimijs Eriksons.

Krievija turnīru beidza ar deviņiem punktiem, Somijai un Zviedrijai bija pa četriem punktiem, bet Čehijai viens punkts.

Eirotūres kopvērtējumā pēc diviem posmiem no četriem Krievijai ir 13, Zviedrijai 11, Somijai desmit, bet Čehijai divi punkti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu