"Liepājas metalurgs" pārtrauc septiņu zaudējumu sēriju

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ģirts Gertsons, www.liepajniekiem.lv

Latvijas čempionvienība "Liepājas metalurgs" svētdien beidzot pārtrauca zaudējumu sēriju Baltkrievijas atklātajā hokeja čempionātā (BAČ).

Aizvadītajā mačā "Liepājas metalurgs" ar 7:3 (0:1, 4:1, 3:1) savā laukumā pieveica "Mogiļev" komandu, pārtraucot septiņu neveiksmju sēriju.

Šajā mačā uzvarētājiem ar diviem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli izcēlās Artūrs Mickēvičs, bet pa reizei precīzi bija Gunārs Skvorcovs, Sergejs Voroņins, Edgars Brancis, Mārtiņš Gipters un Raimonds Vilkoits.

Abas komandas savā starpā Liepājā tikās arī piektdien, kad laukuma saimnieki piedzīvoja zaudējumu ar rezultātu 0:3.

Šajos mačos "Liepājas metalurgs" komandai palīgā bija devušies trīs spēlētāji no Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) komandas "Rīga" - vārtsargs Jānis Auziņš, aizsargs Ēriks Ševčenko un uzbrucējs Vilkoits.

BAČ kopvērtējumā "Liepājas metalurgs" ar 27 punktiem 30 aizvadītajās spēlēs joprojām ieņem devīto vietu, bet "Mogiļev" ar 34 punktiem 31 mačā atrodas septītajā pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu