Florbola izlasei pēdējās pārbaudes spēles

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šo sestdien un svētdien Kocēnos Latvijas vīriešu florbola izlase aizvadīs savas pēdējās pārbaudes spēles pirms došanās uz pasaules čempionātu florbolā Čehijā.

Latvijas izlases pretinieki divās pārbaudes spēlēs būs Somijas augstākās līgas klubs “Nokian Kop”, kas Latvijā plāno ierasties teju spēcīgākajā sastāvā. Šī ir pirmā reize, kad Latvijā viesojas tik augsta līmeņa florbola komanda. Latvijas izlases un somu kluba spēli tiesās divi Somijas tiesneši – Ari Lehtenmeki un Petri Heikila.

Sestdien abas vienības Kocēnu sporta nama laukumā dosies pulksten 16.00, savukārt svētdien abas komandas atkārtoti nūjas krustos pulksten 12.00. Ieeja uz spēli – LVL 3,00.

Jau 5. decembra agrā rītā Latvijas izlase dosies ceļā uz Čehiju, kur no 6. līdz 14. decembrim aizstāvēs savu piektās spēcīgākās florbola izlases godu pasaules čempionātā. Latvijas izlase sākotnēji dosies uz Ostravu, kur aizvadīs apakšgrupas spēles ar Zviedrijas, Čehijas, Itālijas un Krievijas izlasi. Pēc apakšgrupu spēlēm visas izlases dosies uz Prāgu, kur 17 000 ietilpīgajā “O2” arēnā izspēlēs spēles par vietu sadalījumu.

Latvijas izlases sastāvs pārbaudes spēlēm un pasaules čempionātam: Mārtiņš Krūms, Andis Blinds, Oskars Fīrmanis, Andris Malkavs, Mārtiņš Rajeckis, Dailis Skudrītis, Aigars Belasovs, Andis Levītis, Jānis Peičs, Oskars Repke, Ivo Preiss, Atis Blinds, Ingus Laiviņš, Ainārs Juškēvičs, Ivars Jēkabsons, Kristiāns Lisovskis, Jānis Jansons, Pēteris Freimanis, Māris Akmentiņš, Artis Raitums.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu