Četmens: Vienmēr esmu centies spēlēt no visas sirds

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.bkventspils.lv

«Man nav jākaunas par savu karjeru. Vienmēr esmu centies spēlēt no visas sirds, un šajā ziņā man nav par ko skumt,» BK «Ventspils» mājās lapā citēts amerikāņu aizsargs Mairs Četmens, kurš trešdien Eiropas kausa mačā noslēdza savas basketbolista gaitas.

«Pirms spēles man acu priekšā aizskrēja visa mana karjera, taču daudz par to domāt nebija laika, jo bija jādodas laukumā palīdzēt komandai. Domāju, mana karjera sanākusi visai laba,» sacīja 36 gadus vecais basketbolists, kurš ir visu laiku Eiropas kausa rezultatīvākais spēlētājs.

Trešdien Latvijas čempionvienība noslēdza Eirokausa sezonu, ar rezultātu 51:58 piekāpjoties Zelona Guras «Stelmet» komandai no Polijas. Četmens karjeras pēdējā spēlē guva 13 punktus.

«Ļoti cerēju, ka karjeru izdosies noslēgt ar uzvaru, mēs tiešām cīnījāmies, kā to darījām visā Eirokausa sezonā, taču šoreiz veiksme nebija mūsu pusē,» skaidro basketbolists.

#TheEnd # DaGameBeenGoodToMe #Done

A photo posted by Mire Chatman (@laidbackchat_32) on

«Droši vien mans karjeras lielākais sasniegums bija uzvara Eirokausā 2006. gadā. Tad arī sasniedzu labāko efektivitātes rādītāju visā turnīrā, kas man vienmēr bijis svarīgākais,» norādīja amerikānis. «Protams, ir labi gūt punktus, bet svarīgākais man tomēr ir nospēlēt komandas interesēs.»

Četmens izteicās, ka viņam ir skaidrs dzīves nākotnes plāns. Vispirms viņš vēlas pavadīt laiku kopā ar ģimeni.

«Noteikti atsākšu trenēt bērnus, jo pagājušajā vasarā biju atvēris savu basketbola skolu. Tas ir jāturpina. Vēl arī jāpabeidz frizieru skola,» tā Četmens.

Tieši «Ventspils» komandā amerikāņu saspēles vadītājs/aizsargs sāka (2002. gads) savas profesionāļa gaitas, kad uz Eiropu pārcēlās no Teksasas universitātes komandas «Broncs».

Spēlējot Eiropā, viņš pārstāvēja arī Itālijas, Turcijas, Francijas un Krievijas klubus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu