Liepājā notiks labdarības basketbola šovs «Verpakovskis pret Porziņģi»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

2016. gada 12. jūnijā plkst 17.00 Liepājā, Liepājas Olimpiskajā centrā notiks labdarības pasākums basketbola šovs – ar pasaules un Latvijas mēroga superzvaigžņu dalību!

Laukumā tiksies divas komandas, kuras vadīs divi draugi liepājnieki, leģendāri pasaulslaveni sportisti - nu jau stabilā NBA zvaigzne Kristaps Porziņģis un viena no Latvijas futbola spilgtākajām personībām - Māris Verpakovskis!

Abi komandu kapteiņi savās komandās pulcējuši kopā dažādas Latvijas sabiedrībā populāras personības no dažādām sporta un izklaides nozarēm - dalību pasākumā un vēlmi pierādīt sevi basketbola laukumā apstiprinājuši Valdis Valters, Viktors Dobrecovs, Andris Bulis, Edgars Šneps, Renārs Kaupers, Anete Žogota-Jēkabsone, Jānis Jubalts, Jānis Ikaunieks, Ineta Radēviča, Renārs Zeltiņš, Andris Keišs, Mareks Zuntners, Uvis Helmanis, Intars Rešetins, Jānis un Mārtiņš Porziņģi, Kristaps Grebis un daudzi citi.
Komandas vadīs pieaicinātie treneri - Tālis Porziņģis un Edvīns Sprūde.

Pasākumā spēles starplaikos paredzēti dažāda rakstura priekšnesumi un pārsteigumi, kā arī norisināsies labdarības izsole, kurā būs izdevība iegādāties dažādas ekskluzīvas lietas, kā, piemēram, abu kapteiņu spēles kreklus ar autogrāfiem, kas noteikti kļūs par pasaules kolekcionāru aprindās ļoti pieprasītu un augsti novērtētu vērtību, kā arī pašas spēles ekskluzīvos kreklus ar abu komandu dalībnieku autogrāfiem u.tml.

Biļetes uz pasākumu var iegādāties Biļešu servisa kasēs, STATOIL un internetā www.bilesuserviss.lv , to cena iepriekšpārdošanā 5 eiro, bet spēles dienā 7 eiro!

Visi pasākuma ieņēmumi tiks novirzīti labdarībai, kuras pamatmērķis dot iespēju un palīdzēt Liepājas maznodrošināto ģimeņu bērniem nodarboties ar sportu - sadarbojoties ar Liepājas sociālo dienestu un sporta pārvaldi, tiks apzināti tie, kam šī palīdzība visvairāk ir nepieciešama.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu